- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
Nincs 2 éve, hogy a cégnél vettünk 8 darab 64GB-os olcsó Kingston Datatravel pendrive-ot. Csak ezt a típust tudtuk beszerezni, féltem is tőle.
A családban több SanDisk van, egyik a nadrág zsebében maradt és kimostam mosógépben. Hibátlanul működik azóta is.
Az 1 éves Kingston pen kezdett döglődni, már csak 3 müködik, 5 a kukában landolt.
Kizárólag image telepítésre használjuk, 1 éves a rajta lévő adat és sorra mennek tönkre, kb 2 havonta bedöglik egy olvasás hibával.
Újra felmásoljuk rá az image fájlt, 2-3 telepítés után újra eljön az olvasási hiba.
Akkor vágom is a kukába. -
cocka
veterán
Nálam meg az a piros-fekete mini Sandisk meg tönkre is ment, meg csomószor nem ismerték fel a gépek stb..
Egy 2 gigás maxell még a mai napig megvan, semmi baja. Valami Venture volt az eredeti neve és egy hozzá tartozó programmal lehetett megoldani, hogy a gyárilag két külön fizikai lemezként megjelenő cucc egy lemezként jelenjen meg. Szóval sima partícionáló progival nem lehetett megoldani, mert az elvileg nem tud (vagy legalábbis régen nem tudott) két "külön" lemezt egyesíteni.
A gyárban azért oldották meg így, mert az egyik rész a publikus rész volt, a másik meg a titkosítható. A programmal azt is be lehetett állítani, hogy melyik rész mekkora méretű legyen. Nyilván a pen teljes méretéhez képest.
Adatánál nekem csak a 32 gigás nem hullámzik, az csak sima UE700.
Különben eddig ez a legjobb, amit vettem:
Új hozzászólás Aktív témák
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest