- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
agressiv
addikt
A hűtő au klasszikus pattogtató, amikor nálam benn volt pattogtatta rendszeresen az öreg beagot.
Megoldás: nincs. Esetleg a hűtő kapcsolójával párhuzamosan kötött pár száz nanós kondenzátor csökkenti a mértékét.
A trabant csak egy példa volt, hogy miért nem a hálózatból jön a tüske, de így sem esett le neki.
-
-
-
-
agressiv
addikt
Nem túlfesz miatt pattan az erősítő, hanem maga a szikra hülyíti meg, még ha aksiról is menne, akkor is pattogna és sajnos semmit sem lehet tenni ellene. Erősítőnél javíthat, ha jobb minőségű kábellel van rákötve a jelforrásra, mert a kábel szedi össze a zajt, de ez lehet kasznin belüli kábel is. Egy kétütemi motor szikrája is gyakran belehallatszik az erősítőkbe.
-
Dodder
tag
Nagy teljesítményü fogyasztók mik vannak? Pl.? Az is lehet,hogy elektrosztatikus zavar. Nem lenne jó találgatni ki kell mérni,és felderíteni a hibát akkor könnyen orvosolható.Érdemes lehet zavarszűrő kondenzátort a berendezésben vagy Zavarszűrős elosztót alkalmazni a hálózatban mondjuk a pc elé beiktatni.
-
Bigemperor
senior tag
Igazán nincs mit. Épp tegnap érdeklődtem utána magam is. Az tetszik benne, hogy meglévő előfizetéssel (alap csomag) egy havi díjat elengednek. Jó így sem sok a 30 csati, meg van benne egy-két felesleges, de jó minőségben jönnek az adók nálunk szobaantennán is. A valódi Hd tartalom elég ritka, az igaz, de egyre több lesz ilyen szerintem. Elvileg amint van lefedettség, a mindigtvextra.hu oldalon jelzik.Nem tudom jelenleg más szolgáltató mit kínál ezért az árért, de ami nálam szempont volt, hogy ne kelljen az egész hóbelebancos lakást bekábelezni, az lenne a halálom.Ez meg így tök egyszerű.Amúgy is utálom már a sok tyúkbelet.Meg nem is kell annyi adó nekem.
üdv. -
Bigemperor
senior tag
Hello!
Nem tartom én sem valószínűnek, hogy bármely távolabbi toronyról tudsz életképes jelet szedni.A távolságok nem tudom honnan vannak,de elég falsnak tűnnek (hacsak az adótorony nincs nagyon messze a névadó településtől, Vasvár és Nk. is jóval messzebb van Pécstől légvonalban).Antenna Hungária év végéig ígéri Pécsre a családi csomag elérhetőségét.üdv -
SetTopBox-ban állíthatod, hogy milyen képarányú a TV-d és választhatsz, hogy letterbox vagy PAN & SCAN modot, és persze HDMI kimenet is van.
A HD csak felárárt van az is csak Eurosport, HBO, National Geographic, History Channel.
A T-ome IPTV még jobb, mert alapból jár a felvétel, megállítható élő adás, Kép a képben, Videotéka meg egyebek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged