- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
rzoli
senior tag
Senkinek semmi ötlete? :O
Na mindegy, majd talán holnap.
üdv
Z -
rzoli
senior tag
Sziasztok!
A fenti kártyával van problémám. Az install csont nélkül felment, TV műsorokat is tudok rögzíteni elfogadható minőségben. A következő lépés a videókazik rögzítése lett volna. (VHS-C, SP, Panasonic kamerával)
Már rögzítés során látszik, hogy valami probléma van, csíkos a mozgás, az idő számláló 2-3x lassabban megy, egy a valóságban fél perces felvételt a gép 10-12 mp-nek ír ki. Lejátszás során a hang normális (bár csak 10-12 mp) a kép a teljes fél perces felvétel, 2-3 szoros sebességgel.
Próbálgattam az interlaces beállításokat, végigzongoráztam a lehetőségeket, de nem jött össze semmi. Ill. egy beállításban a sebesség jó volt, de a kép állandó zöld villogáson keresztül látszik.
Ja a program a kártyához kapott gyári progi, a driver 5.valami.
Este még egy utólsó nekifutásból kipróbáltam a VirtualDub-ot, de szerintem valamit nem jól állítottam be, mert állandóan fagyogatott a gép közben.
üdv
Z
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest