- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
Hequila
őstag
Néhány észrevétel az oldallal kapcsolatban:
1. Az elején az a kis üzenet nagyon idegesítő tud lenni, szerintem ki kellene szedni belőle (de ezt már mások is mondták).
2. Szerintem a tegeződés sokkal hatásosabb és közvetlenebb stílus lenne mint a mostani magázás a szövegekben, hideggé, gépiessé teszi az oldalon uralkodó hangulatot.
Egyébként szerintem nem olyan rémes, az ugyan kétségtelen, hogy van mit még pofozgatni rajta, de majd kialakul a jövőben a teljes arculata.
Sok sikert hozzá!!!
u.i.
Most készül egy moddom, ha kész lesz, elküldöm a képeket és a leírásokat, ha igényt tartassz rá. -
Mattyer
tag
Na hi!
Nehogy elmenjen a kedved az ilyen negatív kritikáktól, mi ezeket ugyanígy megkaptuk annak idején. És a ránk irányult szidalmaknak akkor ugyanúgy megvolt az alapja, mint azoknak, amiket most te kapsz. Ha össze kellene hasonlítani a legelső kúlnesz ''dizájn-t'' és a te művedet, akkor egy null lenne oda. (Ez egy cseppet versenyszerűen hangzott:D. Erről persze szó sincs).
Mi éppúgy nulláról kezdtük, mint ahogy te most, de ez kicsit merész volt tőled, hogy a (szó jó értelmében vett) szakbarbárokkal teli prohardver forumára belinkeled az igencsak kezdeti stádiumban lévő oldaladat, melynek tartalma... Én vártam volna még ezzel. Egyébként andorpapa nagy művésze ennek a belinkelgetésnek. Ő ugyanis nem úgy csinálta anno, hogy ''CoolNESS a legübermega modder cooler tuning site - tessék megnézni'', hanem mint ahogy atus kolléga emlittette, különböző fórumokat böngészve az esetleges felmerült problémákra linkelt be egy-egy cikket a CoolNESS-ről.
Ennyi mellébeszélés után már csak sok szerencsét szeretnék kívánni neked, a többiek meg csak egy kicsit fogják vissza magukat:D písz haverok
Mattyer -
HI!
Sok sikert kívánok az oldaladhoz,tényleg van mit javítani,mondjuk PL a színvilágon,de indításnak nem rossz.Az a webáruház ötlet is bejöhet.Próbálj minél több dokumentációt leszedni külföldi oldalakról.
u.i:azookal akik mindjárt leugattak,ne foglalkozz.Csak fikáznak,de azt nem tudják mennyi g*cizés van mire összehozol egy oldalt. -
[amne]
senior tag
Eléggé el vagy tájolva, nem tudom feltűnt e de van itt egy társaság aki egy modding/cooling oldallal kezdte (CoolNESS) lehet hogy ők talán értenek a dologhoz, és van itt egy olyan kis bagázs, akik szintén nem tudnak a gépük cseszegetése nélkül meglenni.
A 6000Ft-os házakról meg annyit, hogy a modding szerintem alapvetően arról szól hogy az olcsó ezáltal nem minden elvárásnak megfelelő házadat saját magad alakítgatod mert egyrész szórakoztat másrészt meg nincs pénzed a CM síftek egyébb drága házakra.... ja hogy 100ezres telók.... bocs -
KovacsUr
addikt
A tartalomtól elvonatkoztatva...
☞ Mindenképpen vedd ki az induláskor feljövő üzenetablakot (először lehet, hogy érdekes, de nem sokan élvezik, ha értelmetlenül még egyet kattintaniuk kell belépés előtt)
☞ Használj magyar betűket tartalmazó kódlapot
☞ Mielőtt egy szöveget beillesztesz, futtass át rajta egy helyesírás-ellenőrzést
Sok sikert.
Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest