Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nrobe

csendes tag

Sziasztok!

Nem értek túlzottan a hardveres és szoftveres témákhoz, ezt így már az elején szeretném leszögezni, felhasználó szinten használom a pc-met.
    A kérdésem a követlező:
    Pontosan hogyan lehetne a következő elképzelésemet kivitelezni:
    Van a saját gépem és van egy távoli pc, melyhez webkamera van csatlakoztatva.
    Szeretném a saját gépemről elérni (amikor csak ''kedvem tartja'', ill. szükségem van rá) a konkrét másik pc-t, és látni a webkamerája által ''látottakat''; az én gépemről tudjam a másik személy gépét úgymond irányítani úgy, hogy abból a másik lehetőleg semmit se vegyen észre, helyesebben ne zavarja őt, hogy én a gépén tevékenykedem.. ??(természetesen mindenféle a másik emberkére nézve ártó ill negatív szándék nélkül!!!)... Hogyan tudnám az én gépemről vezérelni / elérni webkameráját anélkül h a máik személyt zavarná ill külön észlelné a dolgot????!!
    Hardveresen vagy szoftveresen mit kéne tennem?
    az említett távoli gépnél alkalmanként jómagam is tevékenykedem, hozzáférek, telepíthetek rá, állíthatok be rajta egysmást pl hálózati beállításokat, megosztást..satöbbi.

Légyszi aki tud segítsen, írja le hogy mit, hogyan, mivel kell bíbelődni , hogy a fentebb leírt dolog működjön!

Előre is nagyon köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák