Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
na, beszívtam, vettem egy cuccot ebay-en, kifizettem, azt írta 18$ bárhol a világon a postaköltség, mondom ok. Erre ma kapok emailt hogy fizessek még 10$ mer drága magyarországra a fedex..hát elmehet a fenébe. Ha visszaadja a pénzem azt megkapom itt magyarországon? Amúgy ilyenkor mit érdemes tenni?
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
lenne egy kérdésem
ha a bank nyitvatartási ideje lejárt, attól még vásárolhatok paypal-on? Mármint akkor gondolom nem lesz kifizetve, csak amikor kinyit reggel a bank ugye? Azért kérdezem csak mert nem szeretném ha valami fönnakadás lenne , és az ebből adódó problémák sokasága....Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
na baz, valami gáz van, csináltattam magamnak mastercard-ot direkt paypalhoz, erre nem fogadja el a kártya számát, invalid vagy hiányos....a 16 számból álló számsort írtam be, az előző webes virtuális webkártyával ment a dolog, evvel nem tudom miért nem
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
helló
kaptam egy ilyen e-mailt hogy: Accept PayPal Policy Updates to Prevent Account Limitation , gondolom kamu spamlevél hogy kiszedjék belőlem a paypal kódot. Kapott más is ilyet, vagy tényleg kamu?Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
még 1 kérdés..
tegyük föl hogy sikerült a tranzakció, ennek menyi idő múlva kéne megtörténnie? _Mert még nincs levéve a számláról a pénz, ebay is azt írja még ki kell fizetnem, paypal nem ír semmit....akkor lehet mégse történt meg?Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
nem volt napi limit....
de fura mód, most próbálgattam többször elküldeni, mindig azt írta ki hogy le van tiltva a kártya, beszéltem a bankal, mondták nincs zárolva, minden megy elvileg, egyszer csak ezt írta hogy :This payment has already been sent. You cannot change the Funding Source for a payment after it has been sent. To send another payment, enter the information below.
ezek szerint akkor elment, remélem nem lesz belőle probléma hogy ilyen nyakatekert módon ment Fene tudja...Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
francba, regisztráltam paypalra webes otp virtuális kártyával, szépen leszedték a próbaösszeget, gondoltam naívan akkor működni fog...erre meg akarom rendelni a cuccot amiért regisztráltam, erre kiírja hogy a bank letiltotta a kártyát....WTF?!?! Valahogy éreztem hogy nem fog menni... Persze akkor amikor már ebayen megvan a cucc...
Bankkal még nem beszéltem de szerintem csak vonogatni fogják a vállukat....Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
Helló
abból nem lesz gond ha forint alapú számláról fizetek paypalon át és nem deviza alapúról?Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest