Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
notprovided feliratot, hogy lehet eltűntetni? Mert amikor ebay-en rendelt cuccért fizetek Paypal-al a címemnél ez a felirat is szerepel, és egy csomag már jött is ilyen felirattal. Paypal admin felületén beírtam a State mezőhöz a megyét, de valamiért ezután is fizetésnél a notprovided szerepel
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
bgabi1
üzenetére
Hát ha a közleménybe azt is beleírták(pláne úgy, hogy még szünetet vagy kettős pontot sem raktak közé), hogy ID az lehet, hogy gond lesz, mert ha automata program és nem ember dolgozza fel akkor az lehet az ID betűket is beleszámítja az azonosítóba, bár ne legyen igazam azt kívánom, mert én csak azt az azonosítót írattam a közleménybe ami az ID után volt írva, semmi mást, név ügyben meg nem tudok infót adni, mert én ugyanazon névvel és címmel fizettem be mint amivel regisztráltam, így, hogy ebből lesz gondod azt nem tudom.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
bgabi1
üzenetére
Én múlt hét csütörtökön személyesen fizettem be a Paypal account-ban megadott számlára egy Unicredit bankfiókban(közleménybe beíratva amit ír, hogy utalásnál is be kell a közleménybe írni) és e hét hétfőn(2 munkanap) már rajta volt a pénz a Paypal egyenlegemen, úgyhogy ez is járható út a Paypal egyenleg feltöltésére(bankban ahol majd befizeted betűről-betűre pontosan azt írasd be a közleménybe amit a Paypal ír és semmi mást és persze a Paypal számla aminek az egyenlegét feltöltöd a te saját neveden legyen, ugyanazon néven ami a személyidbe is van, mert a bankfiókba ezt rögzítik mint befizető).
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Köszi az infót, éppen ezért csak 1000Ft-ot fizettem be, hogy ha nem írják jóvá az írt pár napon belül akkor ne bukjak nagyot, kíváncsi vagyok.
Egyébként ha nem adtam hozzá bankszámlát az accounthoz akkor ha utalással akarok feltölteni az egyenleget előtte hozzá kell azt a számlát adnom ahonnan majd elutalom az összeget? mert itt valaki írta, hogy ő nem adott hozzá bankszámlát és ezért bármilyen bankszámláról tud utalni az egyenlegére. -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Köszi a választ, és lenne még egy kérdésem: HUF Paypal egyenleget csak utalással lehet feltölteni, úgy nem, hogy bemegyek egy Unicredit fiókba bemondom az adott bankszámlaszámot és a közleménybe beíratom amit utalásnál a közleménybe kell írni? töltötte már valaki így fel a Paypal egyenlegét?
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Személyesen bankszámlára készpénzzel történő befizetés minden magyar banknál ingyenes, míg utalásnál van ugye a bank által levett jutalék+0,3% tranzakciós adó.
Még egy kérdés: ha egy olasz ismerősöm EURO-t küld nekem akkor azt a Paypal átváltja HUF-ra és úgy írja jóvá vagy a Paypal accountomban létrehozott EURO egyenlegre fog jóváíródni?
-
Daywalkerke
aktív tag
Paypal egyenlegemet fel tudom úgy tölteni, hogy bemegyek egy Unicredit bankfiókba és ott saját befizetem a pénzt és a közleménybe beírom a Paypal accountomban a Topup-ban írt Transfer ID? vagy mindenképpen átutalni kell? mert szeretném megspórolni a tranzakciós adót ami bankomnál utalásoknál elég sok és ugye személyes pénztári befizetésnél ez ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DIY prémium tápszűrő
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/