-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
diablo1984 #10295 üzenetére
elmondom hogy van:
ez nem a PayPaltól függ, hanem a webshop motor beállításaitól a checkoutnál.
Van olyan webshop, ami úgy próbál meg kedvezőbb árakkal vevőket csábítani, hogy semmihez nem adják hozzá a PayPal tranzakció jutalékát, hanem mikor berakod a kosárba és szépen megadod a címed stb, végigviszed a folyamatot, akkor szépen hozzácsapja a PayPal jutalékot is és EZUTÁN irányít a paypal oldalára, a PayPal már csak ezt a webshop által megnövelt összeget kapja készen.Míg más webshopok beállítása olyan, hogy nem játszanak azzal, hogy utólag adogassák hozzá a paypal tranzakció díját, hanem már mindenben benne van, így checkout során nem is fog megnőni az ár.
Ez teljesen PayPaltól független.
Eladóként PayPalon nincs olyan beállítás, hogy a vevő fizesse a jutalékot, szóval ha mégis azt akarod, hogy ő fizesse, akkor a webshopodat kell úgy konfigurálni, hogy a checkout során szépen hozzáadja. -
alratar
addikt
válasz
diablo1984 #10289 üzenetére
Tehát, ha jól értem, azt az 1 dolcsit is vissza kapom, csak nem fogom észrevenni!
A másik.
Hozzá tudok adni a pp fiókhoz egy már más fiókhoz tartozó mail címet? -
Kernel
nagyúr
válasz
diablo1984 #10220 üzenetére
Én nem aggódom, két okból sem:
- Programmal generált, nagy bonyolultságú jelszavakat használok, mindenhol másikat, amit egy megbízható program kezel, ami mellesleg az URL-t is figyeli, vagyis véd az adathalász oldalak ellen. A jelszavak titkosított, mesterjelszóval védett fájlokban tárolódnak a gépen, illetve igény szerint menthetők külső adathordozóra is. (Esetleg ki is nyomtatható, ha valaki jobban szereti otthon papíron tárolni, páncélban stb.)
- Nem csatoltam bankkártyát a PayPal-hez, mindig csak utalok rá, ami pár kattintás a Netbankban elmentett sablonból. A banki záróra előtt átutalt pénz "csak" éjfél után jelenik meg PayPal-fiókban, ezt sem érzem problémának.
Ha már volt szó a kártyáról, én egy Erste közüzemi számlát használok a feltöltéshez, amihez még kártya sem tartozik, mert ez még egy régi, Postabankos számlán alapul. Az évek során lehetett volna kártyát igényelni hozzá, de nekem nem kellett, mivel van egy befektetési kártyám, másik banknál. Azt viszont nem vonnám be ilyen Internetes játékokba.
-
Winner_hun
félisten
válasz
diablo1984 #10222 üzenetére
[KLIKK] és nem kell Para Nórától elválni
-
po1son
addikt
válasz
diablo1984 #10220 üzenetére
Remélem valami mobil aláírásos dolgot kifognak találni a közel jövőben....
-
DJ Diablo
tag
válasz
diablo1984 #10209 üzenetére
Persze, mint írja 1 active card, tehát az a része jó.
Szerintem a kártya oldalon van bibi. Napi limit vagy ilyesmi.
Most majd egy dombornyomottat próbálok ki, ha sikerül apóst befűrészelni -
DJ Diablo
tag
válasz
diablo1984 #10206 üzenetére
-
DJ Diablo
tag
válasz
diablo1984 #10206 üzenetére
Persze az megtörtént.
-
PeL
addikt
válasz
diablo1984 #10202 üzenetére
Köszönöm!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
diablo1984 #10182 üzenetére
Mit veszel, ha nem titok?
-
Winner_hun
félisten
válasz
diablo1984 #10174 üzenetére
Para Nórától válj el és adj hozzá kártyát, nem lesz semmi gond. Legjobb ha van netkártyád amire akkor vezetsz át pénzt ha fizetsz valamit. PP amúgy kb. 10 Ft-tal vált drágábban mint a bankok.
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #10174 üzenetére
ha a paypalon azt adom meg, hogy a primary az us dollar és ha forint számláról utalok, akkor már a számlavezető bankom átváltja dolcsiba?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
diablo1984 #10169 üzenetére
Nem tudom milyen összegben rendelnél de ha 40 ezer körül, érdemesebb +2-3 ezerrel többet utalni. Pay-Pal vált magának ilyenkor, bár nem a legjobb árfolyamon. Nekem 235.8-on váltotta kb.
Utalni meg úgy tudsz igen, hogy az Unicredites bankszámlára elutalod, a közleménybe meg az egyedi transfer ID-det írod. Instant feltöltésnél a saját bankszámládról tudsz utalni, ott hasonló a helyzet, csak más bankszámlaszámra kell.
Én tegnap szívtam meg majdnem, JiaYu G3S-t akartam venni, utaltam is 42-t, mondom csak kijön 180$ belőle. Hát nem jött. Szerencsére másik oldalon volt kuponkódom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest