Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz Jabby #48670 üzenetére

Nem jó ötlet az egyszer használatos kártyát itt használni, nincs is értelme, mert többször fogsz fizetni és a PayPal nem ad ki bankkártya adatot a fizetéskor.
    Én a fix többéves virtuális kártyára gondoltam.
    Egyébként még ennél is pénz bankszámlára utalódik amihez a bankkártya tartozik így egyszer használatos esetén is visszakapnád.
    De nem szabad, nem érdemes ezt a fajta kártyát a fiókodhoz rendelni, minden fizetés után újabb kártya hozzárendelés felesleges körök futása. Furcsán jön ki a dolog, mert minden alkalommal ugye meg is kell erősíteni a kártyát hogy a pénzforgalmi limitek törlődjenek. Szerintem a rendszerük nem is fogja ezt díjazni, esetleg blokkolja a kártyahozzáadást aztán lehet angolul telefonálgatni hogy oldják fel.
    Remélem a Revolut topikban is ismerik a PayPal működését, mert itt nem az egyszer használat véd a csalások ellen, azzal kezdődik hogy a kétlépcsős azonosítás aktiválása a kötelező, ezután meg az hogy a kereskedő nem kap bankkártya adatot. Egyébként 4 virtuális kártyát hozhatsz létre ami szerintem elegendő lehet.
    Ők ezt írják:
    Az egyszer használatos virtuális kártyák különösen az olyan tranzakciók során lehetnek hasznosak, amelyeket csak egyszer kell lebonyolítanod, különösen, ha kétségeid vannak a kereskedő biztonságát illetően, vagy ha azt szeretnéd, hogy a kártyaadataidat ne tárolják le és ne használhassák újra

Új hozzászólás Aktív témák