- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Előre is bocs a hülye kérdésért, de még csak most ismerkedem a PayPal-al. Van már regisztrációm, hozzátársítottam a számlámat és egy Master Card kártyát amely ehhez a számlához tartozik. Igazoltam is a személyazonosságomat. És elolvastam 96x az összefoglaló részt a topik tetején.

Úgy indultam ennek az egésznek neki, hogy fő a biztonságos fizetés a neten. Erre most, hogy végre mindent beállítottam, rádöbbenek, hogy a PayPal ha jól értem úgy működik (a leírás elején most fedeztem fel), hogy ha nincs elég fedezet az account-omon, akkor majd jól megterheli a társított bankártyát (az én esetemben a főszámlámhoz társított kártyát). Hát ez minden csak nem biztonságos az én nézőpontomból. Szóval ha én azt szeretném elérni, hogy ne lehessen esetleg egy nagyobb összeggel megterhelni a PayPal account-omon keresztül a főszámlámat, akkor a PayPal-hoz társított kártyámnak/számlámnak egy olyannak kell lennie amit "nem sajnálok annyira"? Amiről "nem kár" ha véletlenül lehúznak sok-sok pénzt?
Hallotam már ilyen internetes alszámla opciókat a főszámla mellé. Lehet, hogy egy ilyenben kéne nekem is gondolkodni?Bocs ha alapjaiban hülyeség amit írok, de mint mondtam még ismerkedem a rendszerrel...
Köszi előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/