Új hozzászólás Aktív témák

• HollywoodBoy

tag

Sziasztok!

Előre is bocs a hülye kérdésért, de még csak most ismerkedem a PayPal-al. Van már regisztrációm, hozzátársítottam a számlámat és egy Master Card kártyát amely ehhez a számlához tartozik. Igazoltam is a személyazonosságomat. És elolvastam 96x az összefoglaló részt a topik tetején. :B
    Úgy indultam ennek az egésznek neki, hogy fő a biztonságos fizetés a neten. Erre most, hogy végre mindent beállítottam, rádöbbenek, hogy a PayPal ha jól értem úgy működik (a leírás elején most fedeztem fel), hogy ha nincs elég fedezet az account-omon, akkor majd jól megterheli a társított bankártyát (az én esetemben a főszámlámhoz társított kártyát). Hát ez minden csak nem biztonságos az én nézőpontomból. Szóval ha én azt szeretném elérni, hogy ne lehessen esetleg egy nagyobb összeggel megterhelni a PayPal account-omon keresztül a főszámlámat, akkor a PayPal-hoz társított kártyámnak/számlámnak egy olyannak kell lennie amit "nem sajnálok annyira"? Amiről "nem kár" ha véletlenül lehúznak sok-sok pénzt?
    Hallotam már ilyen internetes alszámla opciókat a főszámla mellé. Lehet, hogy egy ilyenben kéne nekem is gondolkodni?

Bocs ha alapjaiban hülyeség amit írok, de mint mondtam még ismerkedem a rendszerrel...

Köszi előre is a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák