-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
tocsek18 #667 üzenetére
Nincs nerf. Damage per Use van per second helyett, tehát használatonként, nem másodpercenkénti sebzést ir. Dual strike pl a felére esett tooltip szerint, mert a két ütésből csak egyet ir ki, a két fegyó átlagolt sebzésével. A karakternél D.P. use van feltüntetve, alul jobbra úgylátszik kimaradt, ott még dps van.
Ha két fegyverrel kevesebb a sebzésed akkor az egyik jóval gyengébb mint a másik, cseréld. -
Zan
aktív tag
válasz
tocsek18 #362 üzenetére
Mekkora ötlet
! Csak nehogy olyanra nyomj, amit fel akartál volna szedni, mert mondjuk jobb, mint a tied
!
Más:
A shadowkámmal jelen pill. dual wieldben megyek. Valami olyasmi kezd körvonalazódni a fejemben, hogy claw+dagger lesz a nyerő számomra, emellett durván rá szeretnék menni az evasionra és a life leach-re. Plussz az attack speedet is fogom tolni. Ez így magasabb szinteken működhet majd? Kell nekem energy shield? A critre is rá kellene mennem majd, ha már daggert szeretnék másodlagosra, nem? Mire érdemes ügyelni még?
-
juhiimi
aktív tag
válasz
tocsek18 #346 üzenetére
Koszi!
Most nyomom az elso karimmal,es egy sparkos templart epitek,eddig eleg szepen haladok.Mukodhet ez kesobb is?
Mar az elejen ugy alltam neki,hogy ez csak proba kari lesz,szoval valoszinu kitolom normalon es utana kezdek egy ujat,mert semmi guidot nem olvastam,csak probalom logikusan tenni a skillpointokat,skill gemekbol is csak amiket talalok azokbol gazdalkodokMondjuk elegge bejon igy a jatek,hogy sajat magam epitem a karim es nem valaki mas helyettem.Lehet a masodikat is ugyanigy fogom csinalni aztan hatha egyszer beletalalok
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #293 üzenetére
Végre rendes life buff....nem csak +2hp, hanem egyes passzívok visszakapnak +2%-ot...ideje volt...és már majdnem a végére értem
Kár, hogy nem került ki az új passzív fa...így nehéz buildet összerakni
Amúgy teljesen elégedett vagyok a patch-el...Nagyon jól csinálják a dolgokat
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #290 üzenetére
"Players now cannot spend or reserve their last point of life with Blood Magic." végre....
Hagy sírjanak...pont abból lett elegem a D3-nál, hogy minden balance baltával faragott volt. Itt látni a kezdetektől, hogy ésszel csinálják. Nekem ez bőven elég. Amúgy sem volt soha egy ilyen értékes unique cuccom, szal én pont lesz@rom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sorozatok
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged