Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Pszicho #19319 üzenetére
Szemely szerint howa ci molten juggom volt, erös nagyon, talän legtankosabb karim ami eddig volt.Life-os nem volt de az szerintem nem olyan tanki, dps talän megegyezik mindkettönel.Persze attol függ mennyit költesz rä.CI-s verzio sokkal drägäbb ha jot akarsz, minden cuccon kell lennie Int-nek is plusszba a resisteken meg az energy shielden kivül.Gyürükön is jo ha van dmg is meg az int mellett.Szoval na, dräga, viszont jobb is.Nekem viszont mapozäs nagyon nem jött be vele, egyszerüen lassu.
Brassdome egy eleg jo kis armor, viszont sztem senki nem hasznälja, mert itt mär pärszor kiveseztük, hogy az armor lofasz vedelmet ad kb...Hiäba szedsz össze jo sokat, az nem ugy fog müködni ahogy te akarod.Kiveve ha valami mana guardian vagy, azok nagyon tankosak, bazi sok armorjuk meg energy shieldjük is van, viszont azok csak support karik.Egyedül nem mesz vele semmire.Szerk.:Ha 15exed van csak, akkor inkäbb life-osat csinälj, annyibol szerintem ki kell jönnie egy jonak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest