Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finyak
csendes tag
válasz
Nordic
üzenetére
Ha van benne, akkor az mindig ertekelheto annak, aki szereti, akarmennyire unbalanced, megjelent, nem jelent meg(Lost Ark nem jelent meg, de en probaltam egy rovid ideig, haver vasarolt egy koreai beta accot amit kesobb probara atadott, az elegge odaer!), elfogulktsag nelkul legalabb 50 cimet leirhattam volna. Na de kicsit tultoltuk a temat, az allaspontomat ugy is csak az ertheti, aki pvp orientalt, lapozzunk..

Viszont szeretnek majd egy csomot kerdezni, la_cc altal megadott discordra valaki majd egy megbeszelt idoben feltudna jonni egy feloras "eligazitasra" ?

Nem akarok itt oldalakon keresztul kerdezgetni, sajna az angolom a legnagyobb tulzassal sem mondhato kozepszerunek sem, tenyleg csak felszinesen tudok par dolgot kiszedni az angol guidbol, pedig arra szamitottam, hogy majd sikerul, de aztan idegen dolgokba botlottam es elakadtam
Par, szamomra lenyeges dologrol farasztanek csak le valakit, aztan utana ha belejovok akkor megy majd minden, csak egy idegen vilagban nehez a kezdet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- További aktív témák...
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest