Hirdetés
Aktív témák
-
ByB
addikt
Nem vagyok sorozatfüggő (kivéve Twin Peaks - vasárnap este), de lehet, hogy könny csordulna a szemem sarkaiba, ha ez megszűnne!
Egy kellemes esti tea, mellé Radiohead, a napi zsongás elmerül a sötétségben...
A mai nap folymán egyértemű fölénybe kerültek, akik megunták a <13 szintet, sőt: pillanatokon belül megtörténik a ''hatalomváltás''! Az idősebb generáció megszagolván a gyengeség édeskeser illatát, pillanatok alatt semmibe döngölte a gyermeteg gyermek generációt! Tildy és ladybug abszolút egyetértésben ''készültek ki'' az ordítva előtörő rózsaszín barbivilág leghabosabb kérdéseitől... TexT-BoY középifjú módjára a tegnapi idilli élménybeszámoló után kicsit belassított, bölcsen kivár, hogy merre is alakul a topik tartalma. Megjelentek a késők és pontosak, a nőket semmibe vevők és tisztelők: pár chat stílusú csatában felmérték egymás erejét. Egy-két hozzászóló eme topik színvonalán keresztül próbálja elásni az egész Ph!-et, kevés sikerrel... Estére lenyugszanak a kedélyek, a sötétség bénító hatása megnyugvást hoz, a teám elfogyott, köszönöm nektek a mai esti mesét is...
yó8
Bence
ui.: Akiket névvel illettem, pusztán szimpátiából tettem, mindenfajta rosszándék nélkül!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest