- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Leírom a gondolataimat az eddigiek alapján. Természetesen korai még messzemenő következtetéseket levonni bármiből is.
Az Announce Trailer trailer azzal a zenével nagyon ütős. És nagyon bejön az a teleportálós karakter. Pont azt nem mutatták még be.
A TPS nézet kicsit idegen nekem, de a gameplay trailer többszöri megnézése után úgy gondolom működhet. A Smite is működik több/kevesebb sikerrel. Viszont az amiért én imádom a mobát, a Dota2-t, azok a hihetetlen brutál kombók, egyéni reflexen és tudáson alapuló megmozdulások. Azok nem megvalósíthatóak TPS-ben szerintem. Mint például ez: [link]. Vagyis nem úgy valósíthatóak meg mint amit eddig megszoktam. Biztos meglesznek ennek a játéknak is az epic dolgai. Ez majd később derül majd ki.Egyébként néhol nekem az Overwatch is beugrott valamiért, pedig az FPS és nem Moba.
Az UT engine külön érdekes pont. Én az egérkezelése és fizikája miatt mindig is utáltam (Quake-hez vagyok szokva). De gyönyörű. És az UT(2015) nagyon szépen fut az én gyengusz VGA-mal is fullon ha jól emlékszem (pár hónapja próbáltam).
Lehet jó ez még. Követni fogom a híreket, de nincs meg az a nagy izgalom azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- P1 Gen5 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.23
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest