- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
válasz
LosBlancosRM #7 üzenetére
Pont ezért van meg fold 4 nálam is. Még várok és, fogok is. Ha cserélem megérje tudásban és anyagilag is. Semmi értelme évente cserélni és fizetni a drága csomagot meg törlesztőt. Nyilván aki évente ki tud fizetni ennyi összeget egyben annak mindegy. De most is hívtak a, telekombol és olyan összeget mondtak hogy fogtam a fejem. Nekem a v2 is elég lenne. De igen a fold szoftveres dolgokban nagyon jó. Várjuk a V3-at.😎
-
Lajmund
őstag
válasz
LosBlancosRM #7 üzenetére
Úgyis bukok évente x összeget a telefonon majdnem arànyosan akkor meg màr miért ne legyen a legujjabb?
-
prolad
addikt
Jöjjön ide is időben, ne annyival később, mint a V2. Idén nem tervezek telefon cserét, inkabb a V4 lesz majd érdekes jövőre, de azért is lett Fold 5 a V2 helyett, mert előbbit már 2 nappal a megjelenés utan a kezemben tarthattam, utóbbira hónapokat kellett volna várni, még úgy is, hogy a Fold előtt jelent meg meg. De legalabb a szolgáltatók felvették, nem. úgy mint pl a Oneplus Opent.
-
polo493
tag
Én is erre várok inkább ez global rajt lesz?
-
Lajmund
őstag
Azt lehet tudni hogy a honornak milyen a szerviz háttere meg ugy az egész mennyire korrekt?
-
Elit3Zotya
addikt
Tavaly elég vicces volt hardveresen a fold5 a v2 mellett, kíváncsi vagyok idén mit villantanak.
-
Lajmund
őstag
Kíváncsian vàrom nehogy egy ilyet vegyek a fold 6 helyett mert ott megint semmi érdemleges vàltozás nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest