- Magisk
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
én a 10.-en lakom.
olyan meleg van, hogy az utcát kell fűtenem így is, január-februárban teljesen sztenderd volt a 26-27 fok (!) éjszaka.
az összes radiátorom el van zárva, a csövek önmagukban befűtik a lakást. Az alsóbb szinteken viszont valószínűleg megfagynak.mindezek mellett 36 ezer volt idén a legmagasabb távhőszámlám.
taval nyárom, mikor megvettem, még gondolkoztam, hogy kicseréltetem az ablakokat is, de akkor lehet, fok lett volna télen...
arról nem is beszélve, hogy nálunk a költségosztás van, van egy mérő a raduiátoron.
én azt hittem, ha el van zárva a radiátor, akkor majd kevesebbet fizetek, de nem. Ez a mérő ugyanis azt méri, hogy milyen meleg van, és mivel nálam jó meleg van, többet fizetek, mint a többiek.Ergo, ha lecseréltem volna az ablakokat, amellett, hogy még melegebb lenne, még a számlám is több lenne...
szóval a hőszigetelés mit sem ér addig, amíg a hő-inputot nem csökkentik...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs