Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
hát nem tudom, sajnos még soha nem próbáltam és most sem fogom... Szeritem azért ha nem ma leggagyibb a hangkártya akkor átlagos ember nem hallja meg a különbséget. nem is ez a fontos, hanem az, hogy minek a sok hangszóró, ha a gépről már csak sztereóban jut el a jel...? Szóval ez a Pana nem kell. pedig jól szól, szvsz.
Persze ha te a gépről csak zenét fogsz hallgatni és filmeket DVD-ről nézel, akkor szvsz nagyon jó vétel.
Mellesleg ez a csatlakozó ''lelopás'' a Pana esetében tudatos marketingnek tűnik, ugyanis kiváncsiságból néztem mikrohifijét, és van olyan, amin nincs Aux bemenet!! Azért ez durva, szerintem. -
luciferc
őstag
Üdvözöllek a csalódottak táborában, van már egy ilyen topik Bővebben: link
Amit az eladó mondott, az a Dolby Prologic II szerintem, ami sztereó forrásból csinál 5.1-et, de ez nem az igazi, tehát az 5.1-es divx-et nem fogod úgy hallani, ráadásul analóg a jelátvitel... Szóval a Pana összes marketingese pusztuljon el. Nem igaz, hogy le kellett ''lopni'' róla a digit bemenetet. Eddig ilyenre pályáztam, de most már nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest