- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
Dauerstage #9231 üzenetére
Úgy tűnik, hogy nem kell temetni, legalább is bízom benne.
-
Downsampling
senior tag
válasz
Dauerstage #9211 üzenetére
(mondjuk csak azért mérnék rájuk, hogy tényleg a backlight-LED-ekkel van-e baj) -
Downsampling
senior tag
válasz
Dauerstage #9209 üzenetére
Aha! Ha esetleg rájuk mérek, akkor ez kiderülhet?
És ha tényleg ez a helyzet, akkor ki tudom őket cserélni? Ugyanis van egy más miatt rossz ilyen tévém (csak alkatrésznek jó), amiben viszont a backlight panel teljesen jó. -
Downsampling
senior tag
válasz
Dauerstage #9207 üzenetére
A neten rengeteg hasonló fotót, videót megnézve én is erre tippelnék... Ami fura, hogy nálam ennyire "szabályos"...
Mi történhet ilyenkor a backlight LED-ekkel? (amúgy valszeg szétszedem, ha elcseszem, akkor nézzük a kicsit...)
Köszi! -
BTom1970
aktív tag
válasz
Dauerstage #9199 üzenetére
Most én örültem, hogy újra elindult 1 hónap hibajelzés után. Azóta is megy rendben. Persze tudom, hogy bármikor leállhat, de hát ez eddig is így volt, hogy vajon meddig megy. 2015-ös Panasonic TX-43CX750E, még a cseh gyárból, nehéz, van benne még anyag. 2016-ban lett véve újonnan, 2019-ig használva sem volt, nagyon ritkán csak éppenhogy. Szinte pár órát ment csak 3 év alatt. Az utóbbi 5 évben sokat ment.
A 13 villogás nem táp, hanem alaplap hibára utal. Egy szervíz mondta pár napja, hogy "Megtelítődött az agya az internetes funkcióktól, de akkor is csinálni kell rajta egy Factory resetet." Nem csináltam ilyet, mert akkor minden felvétel és beállítás elveszik. -
Gulyopapa
addikt
válasz
Dauerstage #9194 üzenetére
Nincs ilyen opció a tv-ben hogy SPDIF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest