Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
válasz
canniball #5572 üzenetére
Na a nagy fiam meglátogatott minket, Ő egy picit ért a Modmekhez, belement az agyába, csinált restartot, semmi olyat nem talált ami router hibára engedne következtetni. Kikapcsoltam az összes virus védelmet, hátha , semmi.
Raktam bele VGA-t, az se jelentett megoldást.Rácsatlakoztunk, lenne arra a kábeltre, ami közvetlenül a TV-hez megy egy laptoppal, simán lejátszott mindent,tehát kábel is jó.
Az eddigi összes megállapítás arra enged következtetni, hogy a TV-ben lévő mediaplayer a rossz. Gondolom ez szoftveresen van, vagy nem tudom, hogyan, a TV restartja/ alapheylyzet / se segített.
Ugyan 5 év gari van rá, de mire elviszik, visszahozzák a fene tudja az mennyi idő.
Egy megoldás van, vennem kell egy mediaplayert , idáig jutottam. -
fauv
őstag
válasz
canniball #5572 üzenetére
Igen, a nagy modemet is cseréltek elötte most a nagy sagemf@st3686 van. Azon gondolkodom, hogy , amióta ez cserélve lett néztem e filmet és őszintén megmondom nem tudom lehet hogy nem. A T-s kolléga idejött beüzemelte minden Ok, akkor 120 volt jó volt , utána kikapcs, bekapcs és müködött a 250 a sávemeléskor., de ezt most vettem észre, hogy nem müxik a TV-n kábeles csati esetén.
Ha a fiam nem lő le kiveszem egy pillanatra a kártyáját kiváncsiságból, az jelent e megoldást.
-
fauv
őstag
válasz
canniball #5564 üzenetére
Na szóval azóta annyi történt, hogy a TV-t sikerült teljesen újra alaphelyztebe hoznom, azzal változás nem történt. Viszont ami meglepett, az, hogy kihúztam a TV-ből a kábelt, és wifivel csatlakoztam így a TV-hez, innentől ismét faszául megy, lát mindent és le is játssza a filmeket, még az 1080P bluray is.
Tehát ha kábelen csatizik akkor nem tölti be a filmeket, ha wifin keresztül akkor már jó. Igen furcsa ez nem?
Igazául azt nem értem, hogy CAT 6-os kábelt vettem direkt, hogy a legjobb minőségű jel menjen, mert így akár 4k-s filmeket is lejátszik a lelkem, szerintem wifin már nem fog menni.
Létezhet, hogy a kábel a hibás?????
Maradt a régi T-Home routerem, de nekem már előtte nagyra lett cserélve.amin simán stabilan megy a 250 GB.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest