- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuclii
csendes tag
Én a sony ügyintézését nem ismerem, de azt hiszem, hogy több szerződött szervizük van ezért lehet, hogy gyorsabban járnak el.
Az LG esetében egész jókat olvastam, pl helyszínen is javítanak és nem nagyon akadékoskodnak.
Egy eladó az MM-ben azt mondta, hogy pl. a samu naponta többször annyi tv-t ad el mint a pana ezért is gördülékenyebb az ügyintézésük, az egyértelműen hibás készülékeket cserélik vagy az árat visszafizetik, nem éri meg nekik hosszadalmas vagy drága javítással bajlódni. Egy teljesen új kijelző plusz munkadíj már majdnem annyiba kerül mint az egész tv újonnan, és nem biztos hogy hibátlan lesz.
Hasonló tapasztalatom volt az electrolux esetében, igaz hogy nem tv volt az alany, de a szerviz megállapította a hibát, egyből utalványt adott.
Az eddigi tapasztalat alapján a pana esetében ne számíts egy ikea vagy aldi ügyintézésre. Ez már teljesen off topic de pl az ikea vagy aldi garanciális ügyintézésétől én mindig dobok egy hátast, hogy mennyire gyors, ügyfélbarát és problémamentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest