- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
szata.68 #1742 üzenetére
Nos: 640 vs. 650
panel
640 VA panel
650 IPS panel
3D
640 aktív
650 passzív
USB
640 2xUSB
650 szintén 2xUSB de itt már elérhető az USB-ről -pontosabban vinyóról- a felvételi lehetőséget (csak a beépített digi tunerekről!)
SD(XC) bemenet
640 -
650 van
Hang
640 mint minden átlagos, lapos TV-nek
650 kicsit jobb, mint minden átlagos....
Szolgáltatás (TV Anywhere)
640 -
650 igen
Nagyjából ennyi (remélem nem hagytam ki semmit) -
speed999
csendes tag
válasz
szata.68 #210 üzenetére
nekem egy 500gigás samu m3 (ntfs)van hozzákötve...simán viszi a nagyméretű mkv-at és a felirat is rendben van.De felvételt nem enged rá készíteni...gondolom csak fat-ra.
Bár ahogy a "kolléga" fentebb leírta nem ártott volna még 1-2 beállítási lehetőség.A 3d annyira car nem lehet..mert a népek itthon sikoltoznak...én nem próbáltam mert nem érdekel.
Az is nagyon kedvemre való,hogy a youtube videókat át tudom rá küldeni laptopról. -
rsf
senior tag
válasz
szata.68 #210 üzenetére
TVnek a helpjében van egy részletes kezelési utasítás abban azt írják, hogy csak a FAT,FAT32,exFAT támogatott!! Sajnos nincs NTFS-es külső winyóm hogy kipróbáljam.
Este még probáltam a Killa Sample-t de akadt mint az állat, ugyhogy hiába dual core-os a proci kevés hozzá.
Üdv. -
rsf
senior tag
válasz
szata.68 #201 üzenetére
A tükrözés majd kipróbálom.
Filmet én mindig NAS-ról nézem médialejátszóval.Ahhoz képest irtam, hogy gyorsabb a TV.
De van benne vmi hang segéd ami nagyon idegesítő tegnap este nem találtam meg, hogy hol lehet kikapcsolni ez azt csinálja, hogy felveszem a hangerőt 20-ra és bemondja egy női hang ami nem valami kellemes, hogy hangerő húsz. A hangvezérlés nagyon jó, csak az meg nem tud magyarul. Bemondod a másik távszabályzóba, hogy volume 20 és beállítja a TV a hangerőt 20-ra.
De még alig ismerem a TV-t. Majd írok róla még este.
Üdv. -
mano42
aktív tag
válasz
szata.68 #201 üzenetére
Ha a média lejátszó olyan mint az AS600-nak akkor részben felejtős. Az AS600 külső feliratokat hálózatból nem tud kezelni, csak usb-ről. Az mkv-ba beágyazott feliratok mennek jól, de személy szerint nem tetszik a karakter kirajzolás. Tiszta fehér, keretek nélkűl, méretet nem lehet állítani és csúnya a font . Alapból egy raspberryt használok média lejátszónak, ahhoz képest a film megnyitás, szöktetés, beletekerés tényleg gyorsabb. A youtube kliens is gyorsabb mint az xbmc youtube kliense raspbmc-vel, a karaoke dobozzal inkább azt használom. (karaokézni kötelezően csak félrészegen szabad, én is a hanghom miatt nem lettem énekes.
)
A screen mirroring oké, és a média fájlokat is szépen átveszi telefonról. Gondolom az AS650 mindezt még jobban csinálja, vagy legalább ilyen jól. -
rsf
senior tag
válasz
szata.68 #199 üzenetére
Ok majd irok holnap este, mert nem volt időm még nagyon tesztelgetni.Igy elsőre elég pilótavizsgás.
A női komentátort kellene kikapcsolni, de még nem találtam meg, hogy hol lehet. Wifin frissült a fw-e is.
A hang vezérlésben nem támogatott a magyar nyelv. A YT kliens nagyon jó és gyors, a média player-e is jónak tűnik lehet normálisan tekerni is benne. Már regisztráltam a Pana oldalán a TV-t ezután már egyből le lehetett tölteni a garancia kiterjesztést.
A lényeg: Ennyi pénzért 5 év garival nagyon jó vétel.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest