- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
válasz
speed999 #208 üzenetére
Rájöttem közben, de azért nem találtam, mert azt hittem, hogy a hang irányítás az az amikor beszélek a távírányítóba.
Pár dolog: Média Lejátszó részét igazából a Média szerver menűben lehet elérni. Ott látja a NASomat és lehet Folder nézetet is választani.A média lejátszó résznél látja a hálózatot és Kép eszközt választva beömlesztve látom az összes filmemet.
Meglepően jó és gyors a lejátszója a külső és a belső feliratokkal is elboldogul, de a felirat szine fehér fekete kerettel.De sajnos a felirat méretét,helyét,szinét nem lehet állítani. A felirat betűtipusa teljesen jó. A külső feliratot kb.4 lépésben lehet bekapcsolni aztán ha nézel egy másik filmet akkor annál újból be kell kapcsolni.
Nagyon sok internetes app van, van vmi market is és onnan lehet még telepíteni ingyenes és fizetős cuccokat pluszban.
A 3D-t próbálgattam amihez nincs összehasonlítási alapom, de szerencsére a sima mozis 3D szemüvegek jók hozzá, szóval nem érdemes venni 3eFt-ért a boltban gyárit.
A hangja nem vmi bajnok de olyan tévével még nem találkoztam aminek jó lett volna a zenei teljesítménye.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest