- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Kereső kiadja majd ezt, de ha gondolod a linkelt topicba bemásolhatod, gyűjtőtopicba nem árt.
-
baliii
senior tag
köszi, ez vhogy elkerülte a figyelmemet pedig irtam már bele párszor, meg ennek kapcsán már nem 1 forumot vegigböngésztem
nade már megvan az egész, megcsinaltam
tehát le is irom hogy kell:
elösször is be kell szerezni egy ilyen [link] kábelt, és szét kell csavarozni a PDA csatlakozos oldalát ( 2 csavar tartja)
ezután fogoval ki lehet huzogatni a csatlakozobol a PIN-eket, egy feketét és a pirosat tarts meg, a többit le lehet vágni
azután ez alapján a 2 pint vissza kell dugni a csatlakozoba, a fekete kábelét az elsöbe, a pirosét az utolsóba (ha szemböl nézed a gépet akkor balrol jobbra az elsö a fekete az utolso a piros legyen)
és hopp, készen is vagy
jo töltögetést!
itt van még ehy kis angol segitség:
When viewing front of unit, pins are numbered left to right.
1 GND (power)
2 USB D+
3 USB D-
4 USB VBUS
5 HotSync IRQ (+3.3 V for button push)
6 reserved (N/C)
7 GND (signal) (to DE-9 pin 5)
8 ID (pheripheral type detect: 7.5KOhms to GND for serial)
9 Vout ~ 3.3V @ 100 mA max
10 Rxd (input) (to DE-9 pin 2)
11 Txd (output) (to DE-9 pin 3)
12 Attach Detect (gnd)
13 CTS (input) (to DE-9 pin 7)
14 RTS (output) (to DE-9 pin 8)
15 DTR (output) (to DE-9 pin 6)
16 charge Vin (+5.0 VDC 5% @ 1.0 A )
This means that to charge your palm you need to apply 5VDC between pins 1 and 16 (GND on pin 1, +5V on pin 16). Be careful not to invert the polarity. Also, voltage must be regulated, so be very careful using ''generic'' adapters that claim to output a certain voltage, but may actually output a much higher value that can damage your palm's internal charger.
USB:
Pin Name Cable color
1 VCC Red +5 VDC
2 D- White Data -
3 D+ Green Data +
4 GND Black Ground -
baliii
senior tag
nah szoval megtalaltam a pinek kiosztását is egy forumon, mostmar elvileg csak össze kell raknom
beirom ide hátha kell ez még valah valakinek!
[link] -
baliii
senior tag
na sikerült szétszednem az USB kábel pda-ba való csatlakozóját, (nem volt nehez, 2 csavar tarotta egyben
) esjön ki az USB-s részébö9l egy fekete, fehér piro és zöld kábel is, na ezek közül melyikek lehetnek azok amik a feszültséget adják? gondolom ez ilyen szabvány hogy melyiket milyen szinnel jelölik az USB kábelben
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
Azzal kezdeném hogy van egy Palm m515-ösöm, amihez nincs töltőm, viszont azt tudom hogy 5V 0.5A-al kell tölteni ( 5V 1A is jo hozzá). na ehez a kis masinához sehol sem lehet töltőt kapni, még rendelni sem tudtam egyik webáruházban sem!
de van hozzá bölcsőm is meg USB-s szinkronkábelem, ez utóbbi az érdekes mert ugyan nem tölti a készüléket, de létezik ebböl töltős változat is, ami az ég világon semmiben sem különbözik tőle, gondolom máshogy van kábelezve. nos arra gondoltam hogy ezt a kábelt át lehetne alakitani ugy hogy töltsön. (nekme azt momndták hogy az usb 5V 1A-t ad le ugyhogy pont jo)
na ehez kéne nekem segitség, hogyan kezdjek neki, honnan tudhatom meg hogy melyik kábel mire való az USb vezetékben, és hogyan állapithatom meg hogy a pda alján melyik érintkezőhöz kell kerülnie?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest