Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
ivopapus
üzenetére
Mondjuk aki VPN kapcsolaton keresztül dolgozik, azoknak egy másodperc szakadás is sok, mert azonnal ledobja a VPN. De szerintem az online játékok se nagyon tolerálják ha szakad a kapcsolat, és úgy általában senkinek sem jó ez. Ha csak nincs valami hiba ami ezt indokolja, akkor a kapcsolatnak illik folyamatosnak lennie, ez ma már nem egy nagy elvárás szerintem.
-
woodworm
veterán
válasz
ivopapus
üzenetére
Elvesztettem a fonalat! Akkor miért vannak olyan megjegyzések az usb működéséről?
A ledek tudottak az elejétől fogva, még az ac1200gu idejéből, de az usb-vel való együtt emlegetése olyan hatást tesz, mintha az sem működne egyes verziókban! Most mégis azt mondod, hogy ugyanolyan jól működik mindegyik. -
woodworm
veterán
-
petir
senior tag
válasz
ivopapus
üzenetére
Fent is van , köszi

Intruder verziója került fel. Nekem mondjuk egyik wifi LED se világít, bár NET még nem él. Most ismerkedem a menüvel ( azért sokkal másabb mint a Tomato,ddwrt - így első látásra mintha több opció lenne )
Ha minden be lesz állítva, akkor egy gyors átkötés , nehogy itt net nélkül legyen a család
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest