Hirdetés
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
zsolt320i
üzenetére
Google DNS, OpenDNS, Cloudflare DNS teljesen rendben vannak, OpenDNS-t használom és gyakorlatilag hibátlan. Még van Adguard DNS ami nagyon jó ha nem szeretnénk reklámokat viszont van egy hátránya, elég sok oldalt nem lehet megnyítni, szóval érdemes letesztelni, hogy megfelel-e.
(#1252) Intruder2k5
a LAN - DHCP Server oldalon a DNS and WINS Server Setting részben, - ott miért? Mint változtat ha ott is beállítod? Én csak a WAN oldalon szoktam beállítani. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
zsolt320i
üzenetére
Én mondjuk vagy ~10 éve Google DNS-t használok már, mert annak idején az Invitel-nél, majd később a UPC-nél is rengeteg probléma volt a DNS szolgáltatással. Ez van tehát beállítva a routerben, egyrészt a LAN - DHCP Server oldalon a DNS and WINS Server Setting részben, másrészt pedig a WAN - Internet Connection oldalon is.
-
zsolt320i
senior tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
zsolt320i
üzenetére
Az egy kétpanales filekezelő, mint anno DOS-ban volt a Norton Commander, látod vele a router teljes filerendszerét. Alapesetben nincs rá szükséged, de néha előfordulhat, hogy pl. a torrent kliensből valami ok miatt nem tudsz letörölni file-.okat, vagy van aki szereti direktben szerkeszteni a konfigfile-okat a routeren és nem a webes felületet használni, ezekre jól jöhet, ha mégsem parancssorban kell másolni, áthelyezni, editálni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezzel az internet mizériával.