- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Azharel #2411 üzenetére
Igen, Ubuntu alapokon nekem is ez volt, meg fiam gépén is. Valaki fentebb kiderítette már, hogy milyen paranccsal van baja, de most hirtelen nem tudom hol van, engem nem érint, úgysem szeretem az Ubuntu-t. Az aktuális Debian alatt meg fordításkor kapar el, ha belerakod a Transmission-t is a firmware-be. Úgyhogy én jelenleg egy Debian 8.1-et használok fw fordításra.
-
attilav2
őstag
Mutass pár képet milyen skinek vannak!
Egyelőre nem merek semmilyen cfw-t felflashelni mert ha téglásodna a router akkor anyám megöl, ő is használja a tabletjével.
Egyébként direkt azért dobtam fel a gépre egy Kubuntut hogy a prometheus scripttel buildelhessek AC57U fw-t, így egyszerűbb volt mint virtuális gépből kihalászni a .trx fájlt, nomeg a buildelés gyorsabb natív környezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest