- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
bagoly71. #4139 üzenetére
Igen megegyezik, és van is rá valami kezdetleges Tomato, épp ma is került fel egy új image, de ez legfeljebb még csak a nevében Tomato. A felülete még az ASUS gyári fw-é, tettek bele egy paradicsom logót, meg lehet használni a TomatoAnon-t, és nagyjából ennyiben kimerül a Tomato firmware. De amíg nem lesz rendes Tomato-s felhasználó felület hozzá, addig egész biztos, hogy nem költök rá pénzt.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
bagoly71. #3854 üzenetére
Valami nem kerek nálam. Vettem egy új routert inkább (RT-AX55) és ugyanúgy hajnal 3 körül összefo...ta magát. Viszont csak a LAN-on lévő eszközök nem kaptak IP-t, nem látták a routert, manualban is próbáltam IP-t adni a kliens gépen, de semmi. Wifin lógó eszközök meg simán mentek....
Nem akartam rögtön újraindítani, kihúztam mind a négy LAN csatiból az utp-t és visszadugtam, azonnal észhez tért minden. Tehát még egyszer, ez egy új router...
Nem akarok ide off topicolni, de ha már beszéltük, így ezt itt hagyom. Esetleg, ha van ötletetek szívesen fogadom. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
bagoly71. #3849 üzenetére
Az ki van nekem is. De attól az eszközök kapnak belső ipv6 címet, de akkor nálam nem ez a gond. Lehet, hogy tényleg a táp lesz a ludas. Annyit tudnál segíteni, hogy milyet használsz most? Hol tudok rendelni új, erősebb tápot hozzá?
Azt még megpróbálom, aztán lehet veszek egy új routert inkább. Mindenhol az AX55-t ajánlják, lehet nekem az elég lesz. Igazából csak gigás netet tudja, meg wifi legyen. Másra nem használom ezt se.
-
bagoly71.
tag
válasz
bagoly71. #553 üzenetére
Figyelmetlen voltam, erre már volt válasz --->> [wifi led nincs]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged