Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
fireqpeg
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na azóta vagy 30szor léptem be a rutorrent be nem fagyott ki még1szer sem. nagyon köszönöm a segítséget. 1000% ék ez volt a baja: rutorrent-plugin-httprpc felraktam azóta semmi hiba. nemtudom ez a plugin mit csinál, de mostantól kezdve használni fogom. szia és jo8 mindenkinek!
-
fireqpeg
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Üdv.
Kösz szépen a gyors választ, én semmilyen extra plugin eket nem használok. Csak annyit ami az alap funkciókhoz szükséges. Amit írtál azt még soha nem raktam fel. Most tesztelgetem 1enlőre fél órája nem csinálja a fagyogatásokat. Holnap még visszaírok, mert ha addig se fagyogat akkor erre a pluginre volt szükségem. További szép napot mindenkinek.
ui.:eddig csak ezeket raktam fel.
rtorrent-easy-install rutorrent-plugin-erasedata rutorrent-plugin-tracklabels rutorrent-plugin-diskspace
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest