- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
Sziasztok! Van egy csomagom amit február 4-én adtak fel nekem (országon belül) , és 5.e délelőtt óta a debreceni depoban áll. Az előzetesen jelzett kiszállítási dátum 9 lett volna, de azóta is a csomagkövető felületük szerint a debreceni depoban áll és mellé kaptam egy értesítést , hogy március 11ig kitolták a kézbesítést végdátumát... Felhívtam őket még hétfőn , hogy aznapi dátum volt megadva de 5.e délelőtt óta meg se mozdult a csomag , ilyenkor mivan? Azt mondta a hölgy , hogy indít egy keresést a csomagomra és majd ma (02.12.) keressem őket újra ha nem érkezik semmi. Ma felhívtam őket , semmi nem történt, továbbra sem tudja megmondani , hogy mivan a csomagommal további 7(!!!) napot kér és ha akkor sem kapok semmit akkor jelezzem nekik újra... járt már valaki így? Tehetek ennél többet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Asus VivoBook W11 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest