Aktív témák

• Dell XPS

veterán

válasz dockhouse #1 üzenetére

Szia,

Pedig ezzel oda kellene menned, mert ez sajnos alaplap hiba (BGA!), Nyilván ha bemelegszik, akkor összejön az érintkezés, szóval nem tudsz mit kezdeni vele.

Korrekt megbízható szerviz, érdeklődni: http://www.reballing.hu/

Itt tudsz segítséget kérni még, ha lenne kérdésed:

Notebook hibák topic

Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)

Remélem tudtam segíteni!

Üdv:

Dell XPS

• dockhouse

csendes tag

Sziasztok, először is elnézést ha feleslegesen nyitottam topicot de még nem vagyok túl járatos a forumon.
    Kérdésem illetve a hibája a fent említett notebookomnak a következő: pár hete előfordult hogy hiába kapcsoltam be nem volt kép, proci megy hűtő oké de semmi kép.. újraindítottam.. rendben volt, aztán kis idővel később hiába indítom újra illetve akksi ki power gomb 10 mp ig, majd újra proba.. semmi szétkaptam kitisztítottam ellenőriztem minden csatit továbbra is semmi nem ad képet.. minden hardver látszólag oké... kis keresgélés után arra jutottam hogy a vga alaplapi csatlakozói a ludasak.. puff ezt javítani nem tudom így meg is hirdettem hibásként, de ma véletlenül úgyhagytam a gépet..( bekapcsolva kép nélkül..) mire visszaérek hallom a venti hűt keményen melegszik a cucc, újraindítom (power gomb hosszan kikapcs) majd simán bekapcs és láss csodát működik.. minden oké. DE ha kikapcsolom vagy akár alvóba teszem ugyanúgy el kell játszani, hagynom kell felmelegedni..(min két órát hagyni pörögni kép nélkül) aztán megy..
    ha bárkinek bármilyen ötlete van, kérem ossza meg mert őszintén tanácstalan vagyok,természetesen gari nincs és nem is vagyok az a típus aki szervizbe rohangál...
    előre is köszönöm :R

Aktív témák