- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi0423
csendes tag
Sziasztok,
Nem nagyon értek hozzá de valaki magyarázza már el, hogy ez miért van.
2x1gb Kingston hyperx 1375mhz cl7 memóriám van egy ilyen prémium lapon
q9450-es procival és egy xfx 9800gtx xxx videókártyával és mindezt egy zalman zm-600hp élteti.Akkor első kérdésem: a memória miért csak 1066-on megy?
[link]
(minden az eredeti beállítás szerint van az alaplapomon, azaz ahogy néztem automatán)További kérdéseim pedig még lennének:
Mit ajánlotok még normál körülmények között a biosban átállítani?
(nem tuningolni akarok csak optimális működést)És mivel vízhűtéses volt az előző lapom teljesen "p5n32 sli deluxe" erről szerettem volna
átszerelni az egészet erre a lapra, de a csavarok és a peckek kiiktatása után még mindig extra erősen ragaszkodik a laphoz a heatpipe rendszer vagy minek nevezik. És nem mertem nagyon feszegetni ezért jelen pillanatban még csak a proci vízhűtéses.Hogyan és milyen módszerrel távolítsam el a heatpipe rendszert a lapról?
Javaslatokat és segítségeket előre is köszönöm.
Üdv.:Szabolcs
Új hozzászólás Aktív témák
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest