Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi0423
csendes tag
Sziasztok,
Nem nagyon értek hozzá de valaki magyarázza már el, hogy ez miért van.
2x1gb Kingston hyperx 1375mhz cl7 memóriám van egy ilyen prémium lapon
q9450-es procival és egy xfx 9800gtx xxx videókártyával és mindezt egy zalman zm-600hp élteti.Akkor első kérdésem: a memória miért csak 1066-on megy?
[link]
(minden az eredeti beállítás szerint van az alaplapomon, azaz ahogy néztem automatán)További kérdéseim pedig még lennének:
Mit ajánlotok még normál körülmények között a biosban átállítani?
(nem tuningolni akarok csak optimális működést)És mivel vízhűtéses volt az előző lapom teljesen "p5n32 sli deluxe" erről szerettem volna
átszerelni az egészet erre a lapra, de a csavarok és a peckek kiiktatása után még mindig extra erősen ragaszkodik a laphoz a heatpipe rendszer vagy minek nevezik. És nem mertem nagyon feszegetni ezért jelen pillanatban még csak a proci vízhűtéses.Hogyan és milyen módszerrel távolítsam el a heatpipe rendszert a lapról?
Javaslatokat és segítségeket előre is köszönöm.
Üdv.:Szabolcs
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest