- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Köszönöm, szuper! A proci bővel 1,3 V alatt megy 4 GHZ-en (kb. 1,26 V-on, de mivel egy csomó feszt, CPU PLL, FSB VTT, NB, stb. nem lehet monitorozni, ezért sokkal nehezebb belőni a procit stabilra, mert nem tudom valójában mennyit kap.). Ráadásul elég nagy CPU fesz. dropja, de amúgy tök stabl lap, nagyon jó memkezeléssel. Én most 8x500-on hajtom, így a ramok 2000 Mhz-en mennek CL8-ban 1,98 V-on, igaz 2T-ben (de ez szerintem is csak nagyon minimálisat számít) PL7-ben. Amúgy még 1333 MHz-en sem tudom az 1866-os Celljeimet 1T-ben használni, a gép el sem indul így.
Mindenesetre sokkal jobb ez a lap mint az X38-as ME, pl. a windows legalább félperccel hamarabb töltődik be!Amúgy már majdnem vettem az Ebay-en még egy garnitúra kék Cell kitet, de aztán más vitte el. Mondjuk nem bánom annyira, mert a múltkori csak 160 euróban volt, ez most 250 körül lett volna postával. De akkor lehet, hogy várok a 2x2 gigásokra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest