Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
robyeger
üzenetére
Dell disztribútornál dolgozom, a belső Dell árlistából néztem ki a procit. Éppen ezért éri meg ilyet vennem és eladni mert olcsóbban szerzem. Azt látom a listában, hogy milyen géphez jó, és pontosan tudom, melyik gépben milyen foglalat van, csak a lista nem túl bőbeszédű mert alapvetően garanciális célokra van, és csak a Delles cikkszámok azonosítják egyértelműen az alkatrészeket, gar. cseréhez meg az tökéletes. Csak vásárláskor kényelmetlen.
Dell gépekben tényleg ismeretlen a tuning, szerintem még az újakban is. De én úgyis azért veszem, hogy eladjam, aztán a vevő olyan lapba teszi amilyenbe akarja
Ugyanolyan Intel mint bárhol máshol, a Dell nem gyárt procit.
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
válasz
robyeger
üzenetére
Köszi, ha már itt van a proci, megtalálok róla minden infot a spec száma alapján, viszont nem tudok spec szám alapján rendelni onnan ahonnan most fogok (Dell). Csak az órajel, az FSB, és jobb esetben még a cache és a tokozás van megadva a listában. A Dell lesz**ja, van-e HT a prociban, komplett gépeket szokott eladni, nem alkatrészt tuningosoknak

Azért kösz mindenkinek a segítséget! -
Hydra SR
addikt
Sziasztok
Lenne egy kérdésem: 3,06GHz/512k/533 S478 Northwoodból melyik a jobb (kelendőbb) széria? A C1 vagy a D1 steppinges? Csak ez a kettő érdekelne, mert nem tudom, melyiket vegyem meg. Eladásra lesz a proci, szóval elsősorban az érdekelne, melyik a keresettebb, illetve melyikért lehet többet kérni.
Köszi
U.I.: még nincs meg rá a vevőm, szóval akár jelenkezhettek is rá, bár a hirdetés is fönt lesz amint nálam van a proci.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ugyanolyan Intel mint bárhol máshol, a Dell nem gyárt procit.