Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia3650365
aktív tag
Na fsb 220 proci 3300mhz-en megy a memok meg ugye 1:1ben 440 teljesen stabilan hőfokok olyan 58-ig ment fel a proci 10 perc izzasztással a memo meg 55 fokra kérdés memok 60ig még jók onnan már érdemes rárakni hűtést?Ja feszkót nem kellett eddig még emelnem,mondjuk a kingston 2,6v-on megy alapban a proci 1,44-en....

-
nokia3650365
aktív tag
Hát amikor 1,5éve megvettem a sigmaline-ban amikor hazavittem nekem is 60-65fok körül ment terhelésnél,mondom ez sok megnézem a hűtőt,hogy jól van-e rajta erre amikor levettem meglepetés ért,nem volt rajta semmi paszta 0 értitek?
Aztán normálisan felkentem a pasztát azóta semmi gond nincs vele,a hűtő egy olcsó titan ami rajta van.A Proci D1 L2:512kb
de én nem veszem észre,hogy forrófejű lenne.Mondjuk az Aerocool házban jól megy a levegő 2 nagy és 2 kicsi gondoskodik a megfelelő levegőszállításról winyó pl 22fok körül szokott lenni.A Kingston memok mennyire bírják a húzást kell nekik is feszt adni? Párban vettem őket
kifejezetten egymáshoz párosítva egy csomagban a duall miatt. -
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok!Most ismerkedem a P4 tunningal,legutoljára a p1-esemet tunningoltam 166mhz.ről 266-ra a régi szép idők
a 3.0Ghz-es Northwood-omat gyári hűtövel kisérlet képpen 3.2-re felhúztam a kingston memok 1:1-ben 420mhz-en mennek minden ok eddig proci max 55fok-ra melegszik alapon 40 körül van így minden ok.A kérdés fesz-t a memoknak meg a procinak mikor kell adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a 3.0Ghz-es Northwood-omat gyári hűtövel kisérlet képpen 3.2-re felhúztam a kingston memok 1:1-ben 420mhz-en mennek minden ok eddig proci max 55fok-ra melegszik alapon 40 körül van így minden ok.A kérdés fesz-t a memoknak meg a procinak mikor kell adni?