Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
És esetleg talán még a 70 fokot elbírja úgy hogy kb 3-4 évig menjen? Mert anyumnak netezni tökéltes csak hát nekem meg tuningmániám van
De megoldom én hogy jobban hűtsön pár ventivel -
kmisi99
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Sikerült minden király köszönöm a segítséget sirály a cmos reset is sikerült igaz én a gombelemmel vacakoltam. Amúgy jelenleg 3Ghz en terhelve max 62 fok

Majd prime olok is később. De eddig az everest rendben. Na majd holnap neki esek a 3,5Ghz nek is. Még egy kérdés mi az a hőmérséklet ahol még napokig is vígan elmenne a procim úgy hogy nem károsodik?Azért mégse olyan rosz ez a házi kókány venti

-
kmisi99
addikt
Na neki is kezdtem a tuningnak 2,7GHz everest stabilitás teszt ment majd a hőmérséklet beállt 54-55 fokon. Jó ezen felbuzdulva 180 ra állítottam az izébigyót
amivel 3,2..Ghz lett csak hogy fagyogatott. már a biosba se nagyon tudtam belépni sajnos feszt nem emeltem így 1,4V on ment szóval. Hogy is kell resetelni a biost? -
kmisi99
addikt
Amúgy úgy összességében nagyon nem vágom azokat amiket az első hszban írtak. Le tudnátok írni hogy durván mit mire állítsak a 3GHz het aztán majd magamnak finomítanám
-
kmisi99
addikt
Üdv adott egy 478 as P4 2,4 Ghz Everest stabilitás tesztel 49-50 fok közt ugrál egy fokkal se több
Szerintetek bírná a 3Ghz et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- BESZÁMÍTOK! AMD Ryzen 9 9900X processzor GARI: 2026.01.30-ig
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintetek bírná a 3Ghz et?