Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbodiesel
csendes tag
Csőváz!
Van egy MSI 865PE Neo2-V alaplapom, ami 400 FSB-ig Northwoodokat támogat, 533-tól meg prescott-okat. Kérdés: A BIOS-ba nincsen HT támogatásra utaló nyom. Előző
ASUS alaplapomba volt egy olyan menüpont a procállításnál, hogy Hyper Threading Technology, és lehetett választani Enable-Disable között. Gondolom nyílván azt jelenti, tudta az a lap kezelni a HT-s procikat. Ennél az MSI lapnál nincs semmi ilyen HT-s dolog a procirészlegbe. Valyon attól függetlenül kezeli, vagy ez halott remény? -
turbodiesel
csendes tag
válasz
Zozzant
üzenetére
Onnan volt nyílvánvaló, hogy elég brutál szoftvere van a Realtek AC97-nek. Nagyon sok mindent tud, csak amikor microphone boostot állítasz minden betorzult. Az összes vezérlés meghülyült. Innen az jött le nekem, hogy valami nem lehet kóser a Driverrel. megkérdeztem haverom, ő ezek mellett azonnal rávágta, h driver. Ezek után úgy gondoltam egy próbát megér. Bejött.
Three Days Grace - Never Too Late -
turbodiesel
csendes tag
válasz
Zozzant
üzenetére
Hát nyílván újratettem alaplapcserével, különben el sem induln acsak kékhalállal ha. Egyébként megkérdeztem a haverom, azt mondta Driver. Ráraktam mert msneztem a microfon boostot a myke-ra és betorzult minden. Na akkor jöttem rá, hogy a hangkártya drivere eszi a gépet. BIOS-ba kikapcsoltam szoftvert+drivert leszedtem, beraktama gépbe a jó kis CT4810-es SoundBlasteremet és egy kanyit nem szaggat a játék. Erről ennyit. Realtek AC 97-et nem ajánlok senkinek!!!
-
turbodiesel
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy ASUS P4V800D-X lapom volt amit anno aproneten vettem használtan, a hozzá tartozó 2.8-as P4 procival (Nem HT-s 1ML2-ős, 533) meg ATI 9600 PRO Connect 3D kártyával és egy Raptor Gaming egérrel. Ez így ahogy van került pár éve nekem 40.000Ft-ba. Néztem is, és bejött az aranyszabály, olcsó húsnak híg a leve: azaz hibás volt az integrált LAN, húzott volt a proci, az egér scrollja halott volt, a VGA-t is húzták ugye szoftverrel+alaplap tuning ugye amivel a procit is húzuták. Ugyanis ha emelitek az FSB-t mert a Ratio Locked, akkor az AGP-PCI buszsebessége is emelkedik meg asszem a RAMé is., mostanára sokszor szétesik a kép és unstabil volt a rendszer. Tegnap váltottam egy másik alaplapra ami egy MSI 865PE Neo-2V. Hát Intel 865 Chipsetes, de nem tudom mi a rákér van az, hogy a rendszer gyorsabb ezen a lapon, a Toca Race Driver 1 meg szaggat ami az előzőnél nem volt.
valaki ha tud választadni akkor megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Three Days Grace - Never Too Late
valaki ha tud választadni akkor megköszönném.