Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, egyenlőre ez az egy módja van a vista crack-elésére.
A stab teszt már bennem is megfordult, de még nem volt rá lehetőségem. De pl C&C3-at nyomtam, és 4 órán át simán ment. Nemtudom, hogy az a gépigényesebb játékok közé tartozik-e?
Aham, bocs, azt nem figyeltem, hogy az más fajta proc.
Különben egy Prescott-os proc mennyit fogyaszt kb? mert csak hődisszipációs értéket találtam wattban.
[Szerkesztve] -
na akkor megpróbálom értelmesebben.
A vista betöltődése elött elindul valami bios emulátor. Ilyenek a mostani vista crackok.
Elindulással meg annyi, hogy a bios emulátor, megáll egy ponton ahol nem hajlandó tovább menni, majd reset, és akkor már nincs gond. Legalábbis a 3,85Ghz-es frekin. 4Ghz-en már többszöri reset után indul csak el
Így remlem már érthetőbb. -
hi all!
Van valakinek húzott P4 541-el és Vistával tapasztalata?
Nekem azt csinálja, ha meghúzom a procit 3,2ről 3,85Ghz-re a bios emulátor mindig meghal, és csak 2 indításra indul el. De akkor mindig. A 4Ghz-re húzom, akkor csak kb 5. indulásra indul el. Viszon tutánna minden megy stabilan. Vagy ez csak a látszat, és ezek már a stabiltalalnság első jelei? -
hi all!
megmondaná valaki, hogy mekkora az alapfesz egy ilyen P4 541 90nm LGA775 G1 procinak? Mert egy DFI lapba van benne, és az állítólag alapból a memónak és a procinak is emelt feszt ad.
Köszi -
Szisztok!
Akkor most egy konkrétabb kérdéssel álnék elő, mint elösször
A jelenség az, hogy a 3,2-es procimat felhúztam 3,6-ra úgy hogy az FSB-t megnöveltem 225-re.
A problémám az, hogy az Everestbe mikor nézem pl a CPUID-ban a szorzó hol az alap 16x-os, hol 14x-es... folyton ugrál (Mintha terhetség függően dinamikusan változna). Ez csak az Everest hülyesége lenne, vagy ez valóban így van? -
Sziasztok!
Általános hüly kérdésem lenne.
Egy 3,2 P4-et kb meddig lehet húzni? Hűtés megoldott!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszi. Akkor szép villanyszámla lezs. mondjuk télen nem lesz mellette viszont gázszámla