Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
Alapon annyit kellene amennyit találtál róla, gondolom olyan 90W körül, bár nem néztem utána.Tuningolva, ha adod neki a feszt akkor szorozd meg kb 1,5-el.
Én is pont a napokban szórakoztam a fogyasztásméréssel, és biza tuninggal (cpu + vga is) a teljes rendszer fogyasztása terhelés alatt csak felkúszott 350-360W-ra, ami előtte tuning nélkül más felállassal (vinyók száma, vga) 280-290W volt.
Érdekes módon a 3dmark03-ban a 2-es játékteszt és a pixelshader tesztben fogyasztotta legtöbbet, más játékban, két superpi, orthos alatt sem ment olyan magasra mint ebben a két tesztben. -
mycso
veterán
Ja értem, hogy ez a vistához valami sz@rság.
Hát akkor valószínűleg ez a progi okozza ezt a jelenséget.
Illetve, ha winbe bent vagy, akkor futtathatnál valamiféle stabilitás tesztet, vagy valami gépigényesebb játékot --> ha nem fagy/hibázik/indul újra/stb.. akkor stabil és tényleg csak ez az emulátor okozza a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest