Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
OK!
Már az se biztos, hogy még nem adta el a csávó! 
De hogy tuningról is legyen szó, mivel 3,6Ghz-ig jutottam el egyenlőre, és tuningkor mindíg mindent végig szoktam tapizni, a déli hidat, mindíg eléggé féltettem, mert azon nincs hűtő, és a hőfokát se tudom figyelni!
Na a helyzet az, hogy amikor tapizok, a cpu melletti elektrolitikus kondenzátorok, elég melegek, a déli híd is elég meleg, az északi híd az szerintem ok max terhelés 40-42fok, a memória slottok között is van 1-2 kondi, azok is elég melegek!
Most a kérdéseim:
Asszem van valami amit PWM-nek hívnak... ezek a cpu körüli sok kondi, a kis 3 lábú stabi IC-k kis tekercsfélék stb.??? ezeket meddig hagyhatom melegedni?
Azt tudom, hogy minden chipset más hőfokot bír, pl. hallottam olyanról, hogy az NVIDIA északi hídja valami 130 fokot bír...
na nekem viszont, egy VIA pt880pro chip és VIA 8237R chip van rajt a deszkámon! Ezekenk mennyi a határ, vagy kb. max mennyi lehet?
A procc az tudom, TM1 75C ezért határnak, 70C... Ja és a TM1 az mennyit mérhet félre szerintetek? csak mert én azzal szoktam ellenőrizni, hogy hány fokot mér félre az alaplap!!! Venti kihűz és várom a TM1 bakapcsolását, és nézem a hőfokfigyelő progimat, és nézem a 2 között a különbséget! A régi Asus s-x-eayz 8C, mér alá, az Asrock lapm meg 4C már fölé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Hobby rádiós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már az se biztos, hogy még nem adta el a csávó! 
na nekem viszont, egy VIA pt880pro chip és VIA 8237R chip van rajt a deszkámon! Ezekenk mennyi a határ, vagy kb. max mennyi lehet?