Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• #TOTTI
    őstag

Sziasztok! Nekem egy MSI PM8MV 478 tűs alaplapom van és ezen van egy Intel celeron 1.80GHZ-es proci.
    Akérdésem az hogy hogyan tudom ezt a procit húzni vagy érdemes -e egyáltalán.Azért enm akartam egyedül próbálkozni vele mert ha leégetem akokr nem tudok másikat venni helyette anyagi gondok kiatt.
    Ezt a gépet egy száémítógépszerelőtől vettem tehát a hűtője a procinak 12V-os és alap rajta.
    Kérlek segítsetek hogy tudom felntebb húzni és hogy hogyan vagy hogy mien progi kell hozzá.
    a válaszokat előre is köszönöm. :)

A kérdés hogy miért szeretnéd tuningolni... mit szeretnél elérni azzal a néhány MHz plusszal!? Igazából az irodai munkán és persze régebbi játékokon kivül már nem sok mindenra használható a processzor.. tuningolva sem... Ha nem játszani szeretnél teljesen felesleges... pluszt mindenképpen ki lehet hozni belöle de sztem nem érdemes.. hütöt pedig nem érdemes rá venned mert annak árából már egy erösebb procit tudsz venni...! Sajat véleményem... ha pedig csak kiváncsi vagy hogy mit lehet belöle kihozni lehet probálkozni de teljesitménybeli eredménye nem nagyon lesz..!

Új hozzászólás Aktív témák