Aktív témák
-
gabe_
őstag
Akkor énis jobban jártam volna az 1,6-os p4-el. csak sajna az új alaplappal nem akart működni...
-
süti5
őstag
Nekm 2Ghz-es Celeron volt 2,6-on.
Most 1,7 Willamette 2Ghz-en.
A második gyorsabb. -
gabe_
őstag
Akkor asszem beszerzek egy izmosabb hűtőt rája, és megpróbálom feljebb húzni. (jelenleg 2,2-n fut stabilan...
-
gabe_
őstag
Akkor nekem kb 2,6ghz-re kell felhúznom, hogy ott legyek, ahol az 1,6os willamette p4?
PeliScan: ''mivel a 2.0 cerka jóval olcsóbb mint az 1.6os p4!''
Érdekes, de így van... :) -
_Volkovy_
nagyúr
Azért egy 2000-ről 3000-re húzott Celeron előtt már nem biztos,hogy megáll az 1.6-os WM.
-
Bazsesz
őstag
A celeronok abban különböznek a rendes pentiumoktól, hogy kisebb a cache mérete (najó, lehet, hogy még van különbség, de ez a legnagyobb).
Az 1,6-os P4 azért gyorsabb, mert duplaannyi cache van benne, ami jelentősen feldobja a teljesítményt.
Nem állítottál be semmit se rosszul, ez a celeron hátránya.
Üdv: balu -
gabe_
őstag
Ahha. Tehát akármeddig húzom, akkor sem lesz gyorsabb, mint az 1.6-os?
-
gabe_
őstag
A P4 1,6-os willemette magos gyorsabb!! Hogy lehet ez? Valamit rosszul állítottam be a setupban?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Chromecast topic
- Milyen routert?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest