- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz
Steelheart #74 üzenetére
nem tom te hogy vagy vele, de én semmi extrát nem találok a kinézetében, mindig a legjobb teljesítményen szoktam nyomulni , és kész.....
mind1
-
Bass
addikt
válasz
Steelheart #70 üzenetére
Én is SE-t használok de nekem semmi bajom vele pedig használok world-ot meg mindenféle szöv dokumentumokat ,igaz hogy open office-ot használok (lehet hogy ezért nem fagy, próbáltam az xp-t is de a kinezetén kívül semmi nem tetszett benne ,na jó egy még egy két dolog de nem annyi hogy cseréljek,majd talán a longhorn A stabilitásról meg annyit hogy egy haverom is szidta az se-t a 2000-et me-t és ő is azt mondta hogy xp a szent de azt is rongyá vágta mivet 30 mp3 lejátszót 40 videó lejátszót stb telepít egyszóval ami a keze ügyébe akad azt mindent felrak és nem bírja egyik oprendszer sem pedig mondtam már neki hogy alakítson ki egy telepítési szisztémát,stabil jól használható progikat és nem fog fagyni.
-
Flashy
veterán
válasz
Steelheart #70 üzenetére
én pont azért váltottam annakidején win2k-ra mert a win98 a standard irodai jellegű használattól is (wordexcel, winamp, iexplore, irc) rendszeresen behalt...
-
Neck
veterán
válasz
Steelheart #67 üzenetére
Én erre tartom a haverjaimat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest