Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trak

addikt

Ez sajnos igaz, hogy van alapzaja. És a bekapcsoláskor kicsit ''dörrenés'' is. De ha nem kapcsolod ki hátul az egész cuccot, hanem csak leállítod. Mint mondjuk egy Hi-fit sem kapcsolsz ki mindig, csak lekapcsolod, és világít rajta a piros LED. Tehát ha nem teljes kikapcsolásról van szó, akkor nem ''dörren''.
    Az alapzajjal meg kicsit szerintem túloztok. Éjszaka bekapcsoltam direkt, középre ültem, és épphogy hallottam vlamit, maximum ha a hangfal elé álltam akkor picit zavart, hangsúlyozom éjszaka, bármilyen lejátszás, és számítógép bekapcsolás nélkül. Amint bekapcsoltam a gépet, nem is sikerült meghallanom igazán. De amikor bármit is hallgattam rajta, sehol sem hallani semmi zavart, filmeknél sem, zenémél sem.
    A dörrenést meg nem értem... minek spóroltak pár száz forintot ezen...
    Ami jobban zavar rajta, hogy lekapcsolt állapotban miért van alapzaja?:)
    Na mind1, engem egy hanfalban az érdekel amikor filmet nézek, zenét hallgatok aközben ne legyen zavaró alaphangja. Engem nem zavar ha kikapcsolva, vagy bekapcsolva, de használat nélkül van egy pici alapzaja.
    Én még mindig fenntartom, hogy számítógéphez, hangsúlyozom ennyi pénzért (25k körül) az egyik legjobb választás.

Új hozzászólás Aktív témák