Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Ez sajnos igaz, hogy van alapzaja. És a bekapcsoláskor kicsit ''dörrenés'' is. De ha nem kapcsolod ki hátul az egész cuccot, hanem csak leállítod. Mint mondjuk egy Hi-fit sem kapcsolsz ki mindig, csak lekapcsolod, és világít rajta a piros LED. Tehát ha nem teljes kikapcsolásról van szó, akkor nem ''dörren''.
Az alapzajjal meg kicsit szerintem túloztok. Éjszaka bekapcsoltam direkt, középre ültem, és épphogy hallottam vlamit, maximum ha a hangfal elé álltam akkor picit zavart, hangsúlyozom éjszaka, bármilyen lejátszás, és számítógép bekapcsolás nélkül. Amint bekapcsoltam a gépet, nem is sikerült meghallanom igazán. De amikor bármit is hallgattam rajta, sehol sem hallani semmi zavart, filmeknél sem, zenémél sem.
A dörrenést meg nem értem... minek spóroltak pár száz forintot ezen...
Ami jobban zavar rajta, hogy lekapcsolt állapotban miért van alapzaja?
Na mind1, engem egy hanfalban az érdekel amikor filmet nézek, zenét hallgatok aközben ne legyen zavaró alaphangja. Engem nem zavar ha kikapcsolva, vagy bekapcsolva, de használat nélkül van egy pici alapzaja.
Én még mindig fenntartom, hogy számítógéphez, hangsúlyozom ennyi pénzért (25k körül) az egyik legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest