- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
XIII Ramses
aktív tag
Kábellel kapcsolódom az Oxygen programhoz a 6230i-vel. Kérdezném, hogy hogyan lehet azt megoldani, hogy mondjuk én átírok egy telefonszámot, és egy két gombnyomásra átváltozzon a telefonomon is. Vagy sms-t törölni a programban és az a telefonról is törlődjön. Hiába törlök, vagy átírok a telón nem változik az istennek se semmi!
-
Troy.
addikt
Elég hasznos kis program.. Ezt a verziót használom -->OXYGEN.PHONE.MANAGER.2.8.7.2
Motorola V635 nem nagyon akart kommunikálni, átraktam a Sim kártyát egy Nokia 6230 -as telefonba, és tökéletes kapcsolat volt
Elrontani nem nagyon lehet ,legalábbis nekem nem sikerült.
Sikeresen mentettem az sms-ket, plusz a telefonkonyvet.
A programban vissza lehet fejteni.. Jah és nem kábellel, hanem bluetooth-al sikerült
MIndenkinek ajánlom. Igaz nem nokiát használok, így a Nokia Pc Suite -ot sem nagyon ismerem, de szerintem veri.
[Szerkesztve] -
Jarod1
veterán
Letöltött Fileok at hogy lehet leszedni? N 6111
-
Fisha
őstag
Kicsit halott ez a topic, de azrt megprobalom, hatha:
hogyan lehetne az sms-ket lehuznom a telcsimrol (6610) ugy, hogy az ekezetes betuk ne ronduljanak el?
Elore is koszi a segitseget,
Fisha -
ILA
csendes tag
Sziasztok István vagyok. Az Oxygen Phone Manager
II Symbian program 2.6 os verziójával miért nem sikerül kapcsolatot
teremteni a telefonommal? A telefonom tipusa Nokia 3650. A feltelepitett PC Suite programmal kiválóan működik a telefonom. Az Oxygen program leirásában szerepel a Nokia 3650 támogatása, de nem hajlandó kapcsolatot teremteni vele. tudna valaki valamilyen ötletet adni?? Mármint azon kivül hogy esetleg cseréljem le a telcsimet) Előre is köszi a választ!!
-
FRN
tag
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy ezzel a progival lehet nol filekat is feltölteni. Fel is telepítettem, hogy a szolgáltatót egy fehér op logóval kikapcsoljam, de nálam pont ez a rész nem aktív a 6230 alatt. Illetve ha belépek a szerkesztő részbe, hogy ott töltsem fel, a nol file-t már be tudom tölteni, illetve készíteni is tudok, de a feltöltés gombra kattintva azt írja ki hogy 5 óra. És kirak egy szövegdobozt 0 óra felírattal.
Meg tudja mondani valaki, hogy mi ez? Illetve, hogy tudnék op logót feltölteni? -
-
dekoninck
aktív tag
Miért, ó, miért nem keres az OPM az F5 gomb lenyomására semmiféle telefont?
Telepítem, aktiválom a klienst a telefonon (Nokia 6600), Bluetooth OK minden más célra, de meg se moccan ez a t€tű progi. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
probesz
csendes tag
Nokia PC suite a nokia honlapról le lehet tölteni. Ezzel biztos nem tudod elrontani...
[Szerkesztve] -
Pokerle
tag
Van valami jobb progi ennél?
-
probesz
csendes tag
Azért csak óvatosan! Én megszívtam... Azt gondoltam nem lehet elrontani, de valami mégis közbe jött: Nokia 6100 telefonra Oxygennel !INFRÁN! keresztül töltöttem fel, egyszer csak telefon kikapcs és úgy is maradt... 1 hete van a szervízben, de még semmi hír róla...
-
Pokerle
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
Nekem is arra kell csak, hogy kimentsem a számokat a telefonból, meg hogy játékot, meg képet és esetleg csengőhangokat dobjak a telefonra. Ez egy 3510i-re megcsinálható ezzel a progival?
-
Pokerle
tag
Nem ismeri senki sem ezt a progit?
-
Pokerle
tag
Helló!
Elvileg ma jön meg az adatkábelem és érdeklődnék, hogy ezzel a progival ugye nem ronthatom el a telefonom? Könnyű használni ezt a progit angol tudás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Dune: Awakening
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest