Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leone510es2
    csendes tag

A YouTube és még kb az összes többi alap alkalmazás nem jelenik meg a Play Store frissítés oldalán. Viszont ha rákeresek a YouTube alkalmazásra, akkor ott van az Update gomb is. Szóval nem nyúlok a YouTube-hoz, viszont a Maps-et frissítettem és most már ott szerepel a frissítési oldalon (mint Up to date, vagyis legfrissebb). Szóval a későbbiekben ha már lesz kb 10 alkalmazás amihez van frissítés, akkor nem lesz közötte a YouTube és lehet nyomni az Update All gombot.

A kernel verzió 3.0.8

A frissítés úgy történt, hogy a letöltött 250 Mb-os zip file tartalma ez volt:
    aml_autoscript
    factory_update_param.ini
    U-boot-aml-ucl.bin : u-boot
    uImage
    uImage_recovery
    Update.zip

Ezeket felmásoltam egy microSD kártyára, beraktam a slotba, restart. Volume down + Power gomb egyszerre, bejött az Overmax logo, majd az android figura és automatikusan ment is a frissítés. Nem volt semmilyen szöveg kiírva, kb 3 perc alatt végzett is, majd restart. Utána első indulás kb 3-4 perc és már meg is jelent a szép kezdő képernyő :) Viszont a Google account wizzard nem jelent meg alapból, nekem kellett manuálisan elindítani az account hozzáadását. Egyébként a nyelv alapból angol volt, nem lengyel.

A falsh persze nem működik egyik böngészőben sem. De elvileg meg lehet oldani manuálisan. Eddig sem használtam annyira, szerintem most sem fog hiányozni, de azért ha lesz kedvem utánanézek és megcsinálom.

Új hozzászólás Aktív témák