Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A Move to folder funkcióval kapcsolatban kérném a segítségeteket. Az érthetőség kedvéért mutatok egy képet:
Szóval a problémám az, hogy ha rákattintok egy adott levélnél a move to folder ikonra, akkor más szerepel a felugró listán, mint amilyen mappák valójában léteznek. Egyrészt nem abc sorrendben van, és tartalmaz olyat, amit egyszer létrehoztam, de azóta töröltem. Kicsit zavaró. Hogyan lehet ezt alapállapotra visszatenni vagy frissíteni?
Ha ctrl+shift+v gyorsbillentyűt használok, akkor a valós listát adja fel, de azt egy kézzel nem tudom rendesen megnyomni, ezért nem igazán praktikus...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest