Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, van itt olyan, aki üti-vágja az Outlookot meg az Exchanget?

-
törölt tag
Sziasztok! Én a webes felületen használom az Outlookot. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet benne a levelezőlistákat szűrni? Valami olyasmire gondoltam, hogy a különböző levlistákról érkező levelek külön-külön mappákba kerüljenek.
-
-
bugizozi
őstag
-
Sziasztok!
Most kezdtem el használni az Outlook 2010-et, a gmail-ből szikronizál, de jó lenne, ha át tudnám tenni a mappáit a D meghajtóra, mivel gondolom, hogy alapértelmezetten a C-re ment. Hogyan kell ezt megtenni, hogy ne legyen gond?
-
Sátán44
addikt
outlook 2010 minden indításnál az alábbi üzenetet kapom:
A tanúsítvány lejárt vagy már nem érvényes
Mit és hol kell beállítanom, hogy ez eltűnjön?
-
looser
addikt
Sziasztok, nem tudjátok, hogy Outlook 2010 esetén az aláírásként használt képet át lehet valahogy méretezni? A kurzor átalakul, de nem enged méretezni és így elég ronda (homályos) lesz az aláírás...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Office 2010nél, home tab, new items, és ott külön írja hogy appointment és meeting. A pontos különbséget én sem tudom, inkább azt figyeljétek meg nektek melyik kell és meg kell tanítani az embereknek hogy azt használja mindenki. Mert azt tudja azt a dolgot, amire nektek szükségetek van.
Sok olyan user van aki véletlenszerűen kattintgat, mert vagy nincs képzés vagy nem érdekli
és így csinál valamit de mégsem jól. Teszteljétek ki a kettő közül melyik okés és azt kell használnia mindenkinek. -
bugizozi
őstag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
És erről tudsz linkelni valami leírást, akár angolul, mert én nemigazán találok, hogy egyiket-másikat hogyan kell létrehozni

-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Outlook naptárában lévő találkákkal lenne egy kis gondom. (pontosabban nem nekem, csak nekem kell megoldani
)
A létrehozott találkozóknál a menügombok az egyiknél így, a másiknál pedig így néznek ki. A usernek a második kellene, mert ott tudja az értekezletet törölni és frissítést küldeni a meghívottaknak. Mindkét találkozót ő szervezte, kérdés, hogy miben különbözik a kettő?

-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Mindenkinek tud küldeni, ezzel az egy címmel van baja csak. Én is küldtem e-mailt a sajátomról (ami ugyanolyan fiók ugyanazon a szerveren, mint az övé), én már választ is kaptam.
bugizozi: owa-n keresztül is ugyanaz.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az egyik felhasználónk nem tud e-mailt küldeni egy bizonyos címre, mindig visszadobja a levelet, de csak neki, és csak arra a címre. Ez a hibaüzenet:
Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.
Tárgy: tárgy
Küldve: 2012.08.23. 14:40A következő címzett(ek) nem érhetők el:
'xy@blabla.hu': 2012.08.23. 14:40
Egyik e-mail fiók sem tudta elküldeni az üzenetet ennek a címzettnek.Én tudtam küldeni, pedig egy exchange-n belül van mind2 fiók, mi okozhatja ezt?
-
InfiniteReality
őstag
Csinálsz egy PST file-t, jobbgomb a contacts "bugyron", aztán "másolás mappába" vagy "mozgatás mappába" és kijelölöd a létrehozott PST-t. A PST-be mindenféle dolgot bele lehet másolni/mozgatni, ami egy inboxban lehetséges (levelek, mappák, contactok, contactfolderek, naptárak és naptár itemek stb).
-
Vityaa
tag
Sziasztok. Microsoft Outlookba szinkronizaltam a névjegyeket, nokiarol. Most szeretnem ujrarakni a gépet. A névjegyalbumot hogyan tudom kimenteni, mármint ami a telefnszámokat tartalmazza, hogy újratelepítés után visszaimportálhassam? Köszi
-
kraftxld
félisten
válasz
InfiniteReality
üzenetére
A különbség, hogy nem kell hozzá rendszergazdai matatás a szerveroldalon meg a fiókok lehetnek másik Exchange org-ban. Tehát egy fiók a Kissbélaéstsai zabhegyező kft-ből a másik meg a Közgép-ből pl

-
-
kraftxld
félisten
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Igen, másodlagos fiókként fel lehet venni már régóta, de mint rendes exchange fiók csak Outlook 2010 óta lehet többet felvenni.
-
Sickboy25
addikt
Outlook-ba, hogy tudok gif-et beszúrni, hogy az mozogjon is és ne csak kép legyen?
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Outlook 2003-ban hogy lehet hozzáadni több Exhange profilt? 2 ember levelezését szeretném egy Outlook-ban látni. így próbáltam, be is tette a második fiókot, de nem engedte kinyitni a mappákat, csak a nevét láttam
Mind2 user sima felhasználó.
-
kalapaja
csendes tag
Jelenleg így van beállítva:

-
kalapaja
csendes tag
Sziasztok!
Mint kezdő felhasználó a segítségeteket szeretném kérni. Invitel-es területen (szolgáltatónál) szeretnék beállítani egy PR-es email fiókot, méghozzá Outlook 2003-ban. Odáig eljutottam, hogy levelet fogadni tudok csak küldeni nem, ezért leírom, hogy mit állítottam be:
Bejövő levelek kiszolgálójánál (POP3): mail.pr.hu
Kimenő levelek kiszolgálójánál (SMTP): mail.invitel.huEz esetben tudok fogadni, de küldeni nem. A tesztüzenetet küldésénél hibát is ír. Akkor sem változik a helyzet, ha a Kimenő levelek kiszolgálójánál bepipálom, hogy SMTP hitelesítést igényel. Továbbá akkor sem, ha itt a "bejelentkezés a következő adatokkal" résznél megadom a kívánt emailcímet és a hozzá tartozó jelszót.
Akkor sem jó ha az SMTP hitelesítésnél az Invitel-es felhasználónevem és jelszavam adom meg.
Mivel kezdő vagyok ezért kérem ha valaki segít, akkor lépésről lépésre írja már meg azt, hogy mit is kell tennem.
Előre is köszönöm.
-
GrandS
senior tag
Outlook Express-ről van szó, de hátha tudtok segíteni.
Egy gépen van LibreOffice és Microsoft Office is. Ha kap a user egy doc file-t, akkor lementve és megnyitva a Word jön fel, de az Express-ben dupla klikkel pedig a LibreOffice-al nyílik meg. Külön társítási lehetőség van az Express-ben? Ha igen, hol lehet átállítani?
-
paavoo
aktív tag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Valami rémlik már, mert tegnap tettem újra a winfost, és hasonlóan átállíottam még régebben. Minden üzim a sent messages-ben van, az az alapértelmezett küldési mappa icloudon..
Viszont meg tudnád mondani pontosabban hol van Outlook beállításai/Speciálison belül, mert nem találom. Köszi! -
InfiniteReality
őstag
Be lehet állítani outlookban, hogy melyik mappát használja elküldéshez. A probléma, Te eddig a sent vagy sent items mappát használtad, az iCloudon meg másik van. Megoldás, azt kell használni amelyikbe az iCloud teszi a leveleket, majd a "jelenlegiből" átrántani mindet oda, és IMAP-on szépen felíródik a szerverre.
Outlookban 3 mappa állítható, hogy a szerver mappái közül melyiknek feleljen meg: elküldött, kuka, piszkozatok.
Mindezt az account speciális beállításainál lehet megtenni.Legalábbis 2010-nél így van, a 2003 sokkal gányabb módon kezeli az IMAP-ot.
-
paavoo
aktív tag
Hali
Outlookban hogy tudom beállítani, hogy ne hozzon létre az elküldött üzeneteknek mégegy külön mappát ("Elküldött elemek"), amit icloud.com-on kitesz a plusz mappák közé.
Tehát az alap sent messages mappát szeretném ha használná outlook a küldéshez, amiben az összes elküldött üzim van, és le is tölti outlookba. IMAP előfizetésnél nem tudok semmit állítani, mert azt írja nem lehet törölni az elküldött üzenetek mappát (egyszer valahogy engedte utána meg nem tudta elküldeni a mailt, mert gondolom nem találta azt a mappát.) Hasonló helyzet van a trashnél is, annak is létrehoz egy saját mappát "Törölt elemek" néven. Remélem érthető volt. Köszi -
alitak
senior tag
Sziasztok,
egy olyan problémába futottam bele, hogy 2003-as outlook levél küldésekor azt mondja, hogy a levelet nem tudta elküldeni, hibát viszont semmit nem ír ki. A levél nem is kerül az elküldött levelek mappába, ámbár a levél kimegy a címzettnek. Ez program, vagy a levelezőszerver hibája miatt lehet?
Atis
-
ethrnz77
csendes tag
Sziasztok,
Régóta foglalkoztat az alábbi probléma...
UPC chello előfizetésem van, és levelezésre az Outlook-ot használom. Több postafiókot használok, a kimenő levelek kiszolgálójához mindegyik fiók esetében a chello smtp címe van megadva. Így otthon és UPC-s környezetben tökéletesen tudom használni a levelezést, azonban ha eltávolodom otthonról nem tudok levelet küldeni, csak akkor ha pl. átállítom a kimenő levelek kiszolgálóját.
Valószínűleg banálisan megoldható mindez, de én még nem jöttem rá hogyan.
Az androidos telefonom gond nélkül működik a levélküldés, gondolom meg lehet oldani outlookban is valahogy.
Aki jártas a témában kérem segítsen pár sorban. Köszözöm.ethrnz
-
Victoryus94
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Köszi, ez működik.

Már csak az érdekelne, hogy tudom beállítani, hogy csak a háttérbe nyissa meg. (az már be van állítva, hogy ne tálcára tegye, hanem minimalizálja, ha "X"-elem, csak ugye nem alapból így indul)
Sikerült minden, köszi.Nekem jobban tetszik, mint a 7, és gyorsabb is. + ismerősöm AMD-nél dolgozik kint, és sikerült szereznem aktiválható kódot Win8PRO-hoz (gyakorlatilag "szülinapi ajándék" tőle.
-
bugizozi
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
ps: hű de up to date vagy Microsoftilag

-
Victoryus94
őstag
Sziasztok. Outlook 2013-nál szeretném beállítani (Win8RTM alatt) hogy a levelező automatikusan elinduljon a géppel a háttérben. A 2007-hez talált információk nem jók (1. win8ba nincs start menü, így nem tudom letűzni az autostart mappába) + ha parancsikonnál választom ki h futtatás minimalizáltan, akkor indításkor befagy.
Valami ötlet? -
GrandS
senior tag
Outlook 2007-nél be lehet állítani, hogy a válaszlevél formátuma a beérkező levél formátumától függetlenül mindig html legyen?
-
Srácok!
Az Outlook 2010-emhez csatolva van egy gmail fiók. Mostanában mindig hibaüzenetet dob, hogy az IMAP kiszolgáló bontotta a kapcsolatot. Ráadásul újra sem csatlakozik amíg le nem okézom. Mitől lehet?
Köszönöm
-
Üdv!
Szükségessé vált valamilyen levelező kliens használata.
Az Outlook és a TB között vívódom.
Tudna valaki írni pro és kontra?
// Persze jöhet más program is tippként ha esetleg van...
Előre is kösz. -
atillaahun
veterán
Át lehet állítani 2010-ben a mappát ahova az Outlook menti a .pst-met? Nagyon nem jól van ott ahol most van.

-
GEPESZ66
veterán
Ha kapok a levélben egy www.......hivatkozást, akkor nem engedi megnyitni, azt írja,hogy olyanok a beállítások.
Hol tudok a beállítások között ezen módosítani? -
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Újra kell tennem egy gépet és Outllook-ot használ a tulaja, mégpedig több profillal, amit az indítás után tud kiválasztani, hogy kié induljon el.
A kérdés az lenne, hogy mit és hogyan mentsek le és hova töltsem vissza,miután újrateszem a gépet?
Eddig Office 2007 ,tehát Outlook 2007 volt rajta, most viszont Outllok 2010-et teszek majd fel.Válaszokat előre is köszi!
-
stupid user
tag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
köszönöm,
sikerült!
-
Napi hülye kérdés.
Egy mailbox, amit kb. 5 user használ, Exchange-ről.User átnevez egy mappát. megváltozik a neve, happy minden.
Majd pár perc múlva visszaáll a mappa neve (de ha újraindítom az Outlookot, akkor tuti).
Mitől lehet ez? Semmi értelmes nem jut eszembe...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
stupid user
üzenetére
Állítsd be IMAPnak minden gépen és akkor nincs ez a kavarás a letöltéssel/nem letöltéssel. A POP3 eléggé elavult, érdemes IMAPként beállítani. Ha a szolgáltató támogatja, sokkal jobb úgy a levélkezelés. Amit látsz a postafiókodban az van ugyanis a szerveren. Amit törölsz, azonnal törlődik (kukába, azt ürítve pedig véglegesen). És minden gépre átszinkronizálódik ha ott is IMAPként van beállítva.
-
atillaahun
veterán
válasz
stupid user
üzenetére
Nem biztos, hogy erre gondolsz, de talán Fiókbeállítások > Módosítás > Speciális > 1 példány maradjon a szerveren. Így letöltheted bármennyi gépről.
-
stupid user
tag
Sziasztok,
ide tudnátok linkelni nekem azt a hozzászólást, amiből kiderül, hogyan kéne beállítanom a laptopomon az outlook-ot, ha csak megnézni szeretném a leveleimet,de letölteni nem, mert letölteni a PC-re akarom.
Előre is köszönöm a segítséget
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen, ebben a témában van keveredés a neten, ez a link remélhetőleg egyértelművé teszi a dolgot: A .pst fájl formátuma és mappaméret-határa eltérő az Outlook 2007 és az Outlook 2003 alkalmazásban
Röviden összefoglalva
1. Outlook 2002 vagy régebbi verzióban él 2G a korlát, mert ANSI formátumú a PST
2. Outlook 2007 vagy újabban nincs a 2G-s korlátozás(20G lehet max), mert Unicode formátumú a PST
3. Outlook 2003-ban 2 féle PST van, ANSI és Unicode formátumú egyaránt, az ANSI-ban él a 2G-s korlátozás a Unicode-ban nem(20G lehet max). -
B-L-A-C-K
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekünk bent melóhelyen a szerver bizonyos mb.-ig le van korlátozva mennyit tud tárolni, azt hiszem 300 mb, viszont ha személyes mappára átállítod az outlook-ot, akkor már az adott gépen tárolja ezeket, illetve ellehet menteni külön részeket, azaz elvileg akár mennyit elehet tárolni. Viszont hogy egyben 2gb felett engedne e személyes mappában tárolva azt nem tudom...Most kezdek ismerkedni az outlook-al, nem vagyok még annyira otthon benne, régebben sose használtam, de most már rávágyok kényszerülve...
-
atillaahun
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ez igaz egyébként szerintetek, hogy sem az Express, sem az Outlook nem tudja kezelni a 2 GB-nál nagyobbra nőtt .pst-ket, illetve fájlokat, amibe a leveleket menti, és afelett rendszeresen jönnek elő olyan hibák, hogy megsérül a fájl, és elvész az összes addigi levelezés?
Csak mert melóba elég gyakran történik ilyen kollégáknál, és az informatikus ezt mondta rá, hogy törölgetni kell a leveleket, nem szabad hagyni, hogy elérje a 2 GB-ot. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Win7 indexelésben kellett állítani végül, de azért köszi.

Ja amúgy lényegtelen de megemlítem hogy XP-nél lehet ott van az a mappa de Win7-nél itt:
C:\Felhasználók\"felhasználónév"\AppData\Roaming\Identities.

-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Következő lenne a problémám, Win7-nél beállítottam a freemail-om Outlook 2007 alá, de nem tetszett így ki is iktattam. Kitöröltem mindenhonnan, Vezérlőpult/Postafiókból, a rejtett AppData könyvtárból is. Viszont ha Win7 keresőbe beírom hogy "outlook" feldobja a régi üzeneteimet (mind az 500 valamennyit), így:

Törölni ott tudom, vagyis opcionálisan mondható neki a törlés, de mégse törli ki. Természetesen nincs sok jelentősége, de idegesít, és ki akarom szedni valahogy. Advanced SystemCare 5/CCleaner-t is rányomtam de nem szedte ki. Valami ötlet hogy hogy tudnám?
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
.gif állományt nem tud lejátszani az outlook? Mert ha beszúrom, akkor csak kép lesz és nem mozog...
-
erdoke
titán
válasz
verybigboy
üzenetére
A felhasználói fiók alatt van minden információ, de pontosan nem tudom megmondani, mert se XP, se Outlook 2002 nincs a közelben, a kettő kombinációjáról nem is beszélve.

-
JJános
addikt
Sziasztok! Egy nagy fába vágtam fejszémet. Win7-et raktam XP helyett.
Minden összejött kivéve a Face book.
Hiába próbálom ezredszer nem küld az i-mail címemre kódot. A régi ha el is van mentve asszem eml fájlba rakta, és azt a win7 nem olvassa.S.O.S.

-
verybigboy
senior tag
Köszi!
Manuálisan is megcsinálnám, csak tudnám hogy mit hol, mert magának a pst file-nak az átvitele, importálása a leveleket behozza, de vannak, voltak archív mappáim is, outlook beállítások is, email fiokok is, szóval ezek mind kellenének ... ha tudnám mit honnan kellene összeszednem megtenném, de mint ahogy írtam a pst file átvitele magában nem oldja meg a problémát!
Ötlet, javaslat?
-
atillaahun
veterán
Jah hogy szövegformázás. Uppssz.

Köszönöm (mindkettőtöknek).
-
erdoke
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Plain text levélnél nincs formázás, azért plain. A fenti menüben a Szövegformázás alatt átállítod RIch Textre vagy HTML-re, és lőn.
Szerk: lemaradtam.

(#3630) verybigboy
Manuálisan talán meg tudod csinálni, a leveleket mindenképpen. -
kraftxld
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Szövegformázás fül?Átkapcsolni html-re?
-
verybigboy
senior tag
Szép napot!
A következő kérdésem lenne a nálam sokkal többet tudó fórumtagokhoz:
Egyik gépemen (XP) az SP3 telepítését követően a rendszer nem indult újra, sok mindennel próbálkoztam, sajnos nem segített, a rendszer nem képes bebootolni

Ezt követően beszereztem egy új HDD-t, feltelepítettem mindent amire szükségem volt, most azt kellene hogy a régi HDD-ről az Outlook (Outlook 2002) beállításokat, levelezéseket, teljesen kompletten átmásoljam a régi HDD-ről az új HDD-re. Ez menne is, ha a régi gépen az XP-t eltudnám indítani és ezt követően pl. az ABF Outlook Recover programmal mindent áttudnék vinni az új HDD-re, de mivel a régi HDD-n az XP nem megy, ezt most nem tudom megtenni.
Olyan programot keresnék ami a régi HDD-mről összeszedné a szükséges adatokat és lementené, majd ezt követően az új gépen lévő outlook-ba beillesztené.Mit tudtok ajánlani? Már 2 napja ezen "turbózok" már kezdek kifogyni az ötletekből!!!
Köszönöm előre is a segítséget!!!

-
kraftxld
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
-
atillaahun
veterán
Helló ismét, abban segítenétek, hogy 2010-ben hol állítom be, hogy ne csak új levélnél, hanem válaszlevélnél, és továbbításnál is engedjen formázni a rendszer?
Mert most még egy sima kiemelést, aláhúzást sem enged állítani ha válaszolok, ami szerintem elég gáz, nem tudom miért csinálták ilyenre.
-
krack
csendes tag
Hali,
Rendszer újrainstall után eltűnt két opció, ami nagyon zavar, mert nap, mint nap használtam:1. Outlook olvasóablak: hivatkozáson jobb gomb --> link másolása. Most nem érzékeli linkként, uganyazon jobb gomb menük jelennek meg, mintha félrekattintok bárhova (Háttérkép mentése, Összes kijelölése, Forrás megtekintése). Ez orvosolható valahogy, valahol beállítható a jobb gomb menü?
2. Ugyanitt amikor itt egy hivatkozásra kattintottam, azt az aktuális böngészőbennyitotta meg (google chrome inkognító), most ehhez újraindítja az bezárt kezdőablakot. Ez visszaállítható valahogy?Igen fontos lenne... Köszi!
-
spyduck
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Most már jö, köszönöm. Bár be volt pipálva én csak annyit módsítottam rajta, h kiszedtem a 14 napos kiszolgálóról való törlést és megjavult. Nem tudom miben befolyásolhatja.....
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Outlook 2010-em van. Hogyan tudom azt beállítani, hogy ha megkapom az email-t a számítógépre megkapjam a telefonomra is? Csak, mert ha megjön az sz.gépre akkor a telóra már nem...
-
Jarod1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
portable levelezővel nem lenne jó?
-
atillaahun
veterán
Arra tudnátok valami megbízható megoldást javasolni, hogy a kimenő leveleimet is backupoljam baj esetére? Csak a héten 3 különböző gépen kellett dolgoznom különböző hibák miatt, újrakonfigolva a winfost, meg az outlook-ot is.
A bejövő levelekkel ugye nincs gáz, mert bepipáltam, hogy a kiszolgálón is maradjon belőlük egy példány így, azokat egy az egybe le tudom szippantani ha bekrepál a gép. A kimenők viszont ugye a netszolgáltatón keresztül mennek, így azok elvesznek.
Ráadásul azt mondta az informatikus, hogy az Outlook főleg az Express, de talán még néhány azt követő verzió is szeret olyat játszani, hogy az auto backup-ba írt fájlok 2 GB felett meghibásodnak, mert nem tudja lekezelni, és visszaállíthatatlanul elvesznek.Most végülis Dropbox-al megy ez az auto szinkronizálás dolog, csak ugye egy sok száz MB-os .pst fájlt percenkénti változások esetén folyton próbálja újraszinkrozálni a Dropbox szervereire, ami nem igazán járható út.
Valami jobb megoldást tudtok esetleg a kimenő levelek biztosítására?
-
Gepesz
csendes tag
Üdv!
A következő kérdésben kérnék tippeket, tanácsokat, hátha találkozott már valamelyikőtök ilyennel:
Adott két gép, az egyiken XP + office 2003, a másikon Win7 és office 2007. Azonos pst fájlt használnak felváltva, szinkronizálva (az xp-s gép nap közben, majd szikron és este-éjszaka a win7-es, reggel szinkron és ismét az xp-s).
Két dolog lenne:
1. az idegesitőbb: a Win7-es gépen az outlook indításkor gyakran dobja fel a "nem megfelelően lett leállítva, adatfájl ellenőrzése" hibaüzenetet. Lefut a dolog, nincs hiba, csak kicsit aggódik a felhasználó, hogy esetleg valamikor tényleg gubanc lesz. (x-el és kilépéssel is próbáltuk lezárni a programot, van valami mód a még "megfelelőbb bezárásra?)2. A Win7-es gépen bezárás után kb. egy percig marad egy .tmp fájl. Amíg el nem tűnik nem enged hozzáférni a pst-hez. Valahogy le lehetne ezt tiltani?
Köszi előre is a válaszokat!
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, most importálom a cuccot

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
OK, a readpst jónak tűnik, de 2x fél nap gúglizás alatt miért nem találtam meg... Este meglátom, milyen

A Kmail amúgy a KDE asztali környezet levelezőprogramja, nekem otthonra mindenre elég. -
A linkben alapvetően 2 lehetőséged van, az egyik, hogy feldobsz egy ThunderBird-t(Windows-os), az beimportálja Outlook-ból, a KMail meg Thunderbird-ből. A másik, a readpst, ami a link alapján egy lépsben átkonvertálja az outlook-ból mbox-ba.
Sajnos többet nem tudok segíteni, mert sosem volt a gépemen KMail, nem ismerem, nincs vele semmi gyakorlati tapasztalatom.

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezt nagyjából én is ismerem, az Outlook Express OST-t eszi, a normál Outlook OST-t nem tudom :S De olyanom nincs is.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hm, igazából az a kérdés, hogy ki tud-e olyat menteni, amit a Kmail megeszik... Köszi!
-
-
Hello!
Hülye kérdés.
Van pár PST file-om, amit .eml, .txt, vagy hasonló file-okba ki kellene exportálnom Outlookból.
Tudtok javasolni free progit? Nem akarom warezolással kezdeni a dolog megoldását. -
sz.j
nagyúr
Az Office Sp3 kezdettől fogva fent van ....
Számomra csak az a furcsa, hogy kb. 1-1,5 hónapig hibátlanul ment az Outlook 2003 és csak ezt követően jelentkezett a hiba ..., sőt új progi közben nem lett telepítve.
Hajlok afelé, hogy esetleg egy frissítés okozhatja a hibát, de ebben nem vagyok biztos .... -
Ha nem lenne, akkor az Office 2003 SP3 legyen telepítve és a Windows Update-re is menj fel, és az ezt követően megjelent frissítéseket is telepítsd fel. (2014.04.08-ig jár még hozzá bővített támogatás)
Ha így sem javul meg a dolog, akkor hajlok afelé, hogy a védelmi programok felelnek a jelenségért és sajnos az sok esetben nem elég, ha kikapcsolsz egy véelmet, van, amikor csak az eltávolítása segít. (Pl én nemrég frissítettem BitDefender 2012-ről, 2013-ra. Innentől nem tudom debuggolni a native x64 kódjaimat, csinálhatok bármit is. Kipróbáltam a Comodo IS-t, csak a Comodo tűzfalat, valamint utoljára az Online Armort is, mindegyik blokkolja az Embarcadero kernel Mode Debuffeg x64-es változatát. maradok a BitDefender 2012-nél, mert azzal minden oké)
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Amit javasolsz azt már a hiba jelentkezése után is néztem, minden úgy volt, ill. van beállítva ahogy javasoltad, azaz:
- Internet, Helyi internet, Megbízható helyek = Közepesen magas
- Tiltott helyek = Magas
Ezekkel a beállításokkal továbbra is jelentkezik a hiba.Most átraktam Minden zóna visszaállítása alapértelmezett szintre, ahol a Helyi internet szintje közepesen alacsony -ra csökkent, de továbbra is meg van a hiba ....
-
-
sz.j
nagyúr
Újból megkérdezném ..., hátha tudja valaki a problémámra a megoldást.
-
atillaahun
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nah majd (attól tartok) kipróbálom

-
válasz
atillaahun
üzenetére
"Ha ilyenkor leosztom a mobilom netjét PC-re, akkor a kimenő kiszolgálót mire kell átírni? Vagy lehet egyáltalán így levelezni?"
A mobilinternet szolgáltatód SMTP címét és beállításait kell használni. Nem mostanában volt ilyennel tapasztalatom, de pl akkoriban a T-Mobile-nál minden szerver címe(POP3,IMAP4,APOP,IMAPS,SMTP) , mail.t-email.hu volt (persze, hogy melyik használ titkosítást vagy sem, az megint más kérdés)... -
atillaahun
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyszerű, köszi szépen. Fiókbeállításokat szerencsére tudom, múltkor lejegyzeteltem mindent.
Még egy speciális kérdésem lenne. Azt tudom, hogy ha tré-s, vagy upc-s neten keresztül akarok levelezni, akkor fiókbeállításokhoz az adott szolgáltató kimenő kiszolgálóját kell beállítani.
Viszont időnként melóban megzuhan a net (pedig direkt ezért már mindkét szolgáltatónál van előfizetés), néha 1 órára, és van, hogy sürgősen vissza kéne igazolni valamit levélben, vagy elolvasni egy bejövő megrendelést.Ha ilyenkor leosztom a mobilom netjét PC-re WiFi-n keresztül, akkor a kimenő kiszolgálót mire kell átírni? Vagy lehet egyáltalán így levelezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és így csinál valamit de mégsem jól. Teszteljétek ki a kettő közül melyik okés és azt kell használnia mindenkinek.
)

Mind2 user sima felhasználó.