- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
47
tag
Nekem az a problémám, hogy letölti az üzeneteket, de nem tudom megnyitni őket, csak üres képernyőt mutat, amire ha ráviszem az egeret, akkor a homokórás egérikon jelenik meg. Felraktam a SP2-t is, de az se segített semmit. Meg az összes frissítést az outlook-hoz. Egyébként WinXP Prof-om van. Kipróbáltam azt is, hogy letöröltem az összes levelet, meg a leveleket tartalmazó file-okat is, és újakat hoztam létre, másik könyvtárban, de semmi nem segített.
[Szerkesztve] -
homesnail
csendes tag
Hi All!
Még mindig outlook + freemail...
Az a gondom, h vagy mindig az alapértelmezett mailbox címe jelenik meg küldőként, vagy mindig át kell állítgani, h épp melyik mailboxból küldöm a levelet... Meg lehet oldani valahogy, h az outlook automatikusan annak a boxnak a címét állítsa be küldőként, amelyikből a levél megy??
Előre is THX a segítséget...
Jah, outlook XP-ről van szó... -
homesnail
csendes tag
I_Am
Nálam ez sajna nem működikA szolgáltató mélcíménél be kell állítani a nevem, stb... ha tehát megadom, h kovács jóska, és a mélcímem kjoska@axelero.hu, akkor akármelyik póstafiókomból akarom elküldeni, mindig megjelenik a kjoska adatai és az a mélcím. persz a válaszcím is megjelenik, de csak az, amelyiket az alapértelmezett póstafióknál megadok...
-
I_Am
veterán
válasz
homesnail #26 üzenetére
A szolgáltatódtól kapott emilcím nem jelenik meg sehol sem. Csak a szolgáltató smtp servere lesz látható (ami nem az emilcímed. Például mail.axelero.hu az axelero SMTP serverének címe.) Nekem is több emilcímem van, mindegyik postafiókhoz az axelero SMTP-jét használom, de mindegyiknél külön megadtam melyik cím legyen a válasz útvonal. Ilyenkor a célszemély azt látja, hogy Én arról az emilcímemről küldtem neki a levelet.
-
homesnail
csendes tag
I_Am ... de ha mondjuk van 5 póstafiókom, amiből egy a szolgáltatóól kapott, és az az alapértelmezett, meg van adva nevem, stb, de nem akarom, hogy az jelenjen meg az elküldött mailekben... akkor hogy tudom megoldani, h az csak arról a címről küldött levelekben jelenjen meg??? Szal hgoy tudok a szolgáltatómon keresztül emailt küldeni outlookból egy másik (freemailes) címről, h egyátalán ne jelenjenek meg az adataim, a szolgáltatótól kapott email cím, stb???
-
steve@prhw
őstag
válasz
VladimirR #22 üzenetére
Üdv VladimiR!
Nagyjából én is így tudtam...
DE! Akkor itt a céges gépen miért megy???
Még anno előző melóhelyen (suli) szívtam vele, ott csak a suli szerverén keresztül ment, az lett az SMTP-m, nem is tudom, miért prószáltam meg most freemail.hu-val. de megyMIÉRT?
(Biztosan nem 301301-es dialin van)
Néha idegesítő, hogy nem tudod, miért megy az, aminek nem szabadna mennie...
[Szerkesztve] -
U.S.R
csendes tag
válasz
VladimirR #22 üzenetére
nah hi all
láma kérdés lesz de nincskedvem elolvasni 100000000leveletszal inkább rákérdezek
,
outlookhoz pancser vok , életemben egyszer állitottam be annó 1000 éve , ,,, szal hogyisvanez
nemvágom mit kell állitgatni , valaki pls dobjon egy mailt a p_e_t_i_8_2@freemail.hu ra hoyg hogy tom beállitani az outlookot mondjuk erre a cimere......
előre is köszi
ßyeZz egy lelkes outlookláma -
VladimirR
nagyúr
válasz
homesnail #20 üzenetére
freemail smtp szolgaltatasat csak akkor hasznalhatod, ha o az internetszolgaltatod (/51/ 301-301 - modemes betarcsazos)
minden mas esetben a sajat internetszolgaltatod smtp szerveret kell hasznalnod
pl.: mail.szolgaltatoneve.hu (axelero, chello, tvnetwork, ...), vagy hasonlo -
homesnail
csendes tag
Hali!
Én is sokat sznevedtem a freemail miatt... Sokáig nem volt SMTP szolgáltatása, de most már van... viszont nekem nem akar működni kifeléAzt írja, h megtalálta a kiszolgálót, de nem sikerült csatlakozni... nézzem meg a további beállítások/speciális fül alatt az SSL opciót, ill. a portszámot, h helyes e??? Itt mi a jó fenét állítsak be, h menjen??? PLZ help!!!
-
steve@prhw
őstag
Elég érdekes a dolog, belső proxy mögött csücsülök, ami napközben eléggé letiltja a http forgalmat, de az smtp és a pop3 kimegy. Nosza, express érkezik a kettes vágányra, bekonfigolás. Nekem is úgy rémlett (másfél éve lőttem be előző melóhelyen), hogy nincs freemailes smtp, de próba cseresznye...
S lőn: POP3/SMTP freemail.hu/freemail.hu, és láss csodát: tökéletesen megy..
Még a freemail oldalra sem tudok ránézni, hogy indítottak-e smtp szolgáltatást, vagy mi, bár valaminek kéne lennie, egyik haver freemailos behívóval megy be, és ő is (úgy emléxem) így használja, Beckymail meg szépen dógozik...
[Szerkesztve] -
kovacsson
tag
nekem is van egy gondom...
OfficeXP-m volt, de gondjaim voltak a Worddel, így visszaálltam Office2000-re. azóta az emlékeztetők a program minden indításakor megjelennek, azok is, amelyekre már rányomtam, hogy csak 2 nap múlva emlékeztessenek újra. a hibán csak a gép újraindítása segít; mivel az irodai gépemről van szó, ez azt jelenti, h reggel bekapcsolom a gépet és onnan kezdve az Outlook minden indításakor 5-15 (a nap folyamán egyre több) emlékeztető jelenik meg.
Van vkinek tippje? Köszi előre is! -
Djuice
tag
ezt magyarázom,csak webes smtpje van a freemailnek.Internetszolgáltatód smtp-jét használd.Én interware-es vagyok,nekem smtp.interware.hu az smtpm
-
predikator
tag
Attól még h a chellos smtp-t hasznalod a te e-mailedet fogja kiirni, tudod mint a fake mail-nél csak talalni kell egy smtp-t az ip-t átirányítani és onnantól ojan levelet ojan feladóval és annak küldesz ahogy azt te akarod
-
predikator
tag
Hüme-hüme nyihahahahahahaha !!!!!!!
Mikikém, kimenő szarvernek miért nem jó neked a szaros chello smtp?? ezt bent miért nem mondtad vazz? -
<Adamsky>
nagyúr
POP3-nak az e-mail szolgáltatód POP3-as szerverét kell beállítani (pl: mail.freemail.hu) SMTP-nek pedig az internet szolgáltató SMTP-jét (chello-nál nem tudom mi ez)
-
moonman
titán
ha chellos vagy, miért nem mail.chello.hu -t állítod be smtp-nek?
-
lapa
veterán
a freemailes küldés (ha van
) biztosan smtp.freemail? nem mail.freemail vagy ilyesmi?
egyébként az ''anélkül nem lehet küldeni'' igaz, de nem vagyok meggyőzve, hogy tényleg van neki, lévén az smtp-t általában az internet szolgáltatód is biztosítja. nem úgy volt eddig belőve, hogy volt egy fiók chello be+ki meg egy másik freemail be+chello ki?
[Szerkesztve] -
Djuice
tag
freemailnek van smtp-je?
-
Steroid
tag
hali all!
Lenne egy problémám, drága outlookommal! SZóval eddig ment minden flottul ment a letöltés meg a küldés, két napja gépet cseréltem, ujraraktam a rendzsert meg az outlookot, és olyat csinál h. letölti a leveleket de nem tudok freemailen át küldeni senkinek, smpt meg pop3 bevan állitva freemail.hu a jkelszo jo eddig ugyanez a beállitás volt és nem ment, SP2 fennt van, tüzfal szerinte meg szerintem kivan kapcsolva máshol nem fogja meg a gépet, és a legjobb h. a chellos mail cimemmel tudok küldeni meg fogadni is na mivan félreállítva?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest