- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
homesnail
csendes tag
Hi All!
Még mindig outlook + freemail...
Az a gondom, h vagy mindig az alapértelmezett mailbox címe jelenik meg küldőként, vagy mindig át kell állítgani, h épp melyik mailboxból küldöm a levelet... Meg lehet oldani valahogy, h az outlook automatikusan annak a boxnak a címét állítsa be küldőként, amelyikből a levél megy??
Előre is THX a segítséget...
Jah, outlook XP-ről van szó... -
homesnail
csendes tag
I_Am
Nálam ez sajna nem működikA szolgáltató mélcíménél be kell állítani a nevem, stb... ha tehát megadom, h kovács jóska, és a mélcímem kjoska@axelero.hu, akkor akármelyik póstafiókomból akarom elküldeni, mindig megjelenik a kjoska adatai és az a mélcím. persz a válaszcím is megjelenik, de csak az, amelyiket az alapértelmezett póstafióknál megadok...
-
homesnail
csendes tag
I_Am ... de ha mondjuk van 5 póstafiókom, amiből egy a szolgáltatóól kapott, és az az alapértelmezett, meg van adva nevem, stb, de nem akarom, hogy az jelenjen meg az elküldött mailekben... akkor hogy tudom megoldani, h az csak arról a címről küldött levelekben jelenjen meg??? Szal hgoy tudok a szolgáltatómon keresztül emailt küldeni outlookból egy másik (freemailes) címről, h egyátalán ne jelenjenek meg az adataim, a szolgáltatótól kapott email cím, stb???
-
homesnail
csendes tag
Hali!
Én is sokat sznevedtem a freemail miatt... Sokáig nem volt SMTP szolgáltatása, de most már van... viszont nekem nem akar működni kifeléAzt írja, h megtalálta a kiszolgálót, de nem sikerült csatlakozni... nézzem meg a további beállítások/speciális fül alatt az SSL opciót, ill. a portszámot, h helyes e??? Itt mi a jó fenét állítsak be, h menjen??? PLZ help!!!
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest